Πώς βγήκε η viral ατάκα  «Σκ…τά με φράουλες»;
Η Σοφία Κουνιά αποκάλυψε πως γεννήθηκε η viral ατάκα «Σκ…τά με φράουλες» που ακούσαμε (και πλέον όλοι λέμε) στην ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς».

Μία από τις πιο viral ατάκες του νέου ελληνικού κινηματογράφου είναι η ατάκα «Σκ…τά με φράουλες», που είπε στον κινηματογραφικό της γιο, Βασίλη Μπισμπίκη, η Σοφία Κούνια στη χαρακτηριστική σκηνή από την ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς». Μία ατάκα που όλοι έχουμε πει ή χρησιμοποιήσει. Πώς, όμως, γεννήθηκε και την είδαμε τελικά να καταλήγει στην ταινία;

Η Σοφία Κουνιά μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στο πώς γεννήθηκε η viral ατάκα. Όπως ανέφερε η ίδια:

«Είμαι η Σοφία Κουνιά. Δουλεύω ως Διαχειρίστρια Δικτύου στο Πανεπιστήμιο. Είμαι Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό, έτσι λέγεται, από το 1998 και έχω παίξει και σε μία ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, στη Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς.

Ήμασταν στη σκηνή της κουζίνας. Ο Γιάννης έλεγε πάντα ότι ήθελε να υπάρχει ένα ταπεράκι στο τέλος της διαμάχης, για να το δώσω στον γιο μου. Κάθε φορά στην πρόβα υπήρχαν καινούργια φαγητά. Τι έχεις φτιάξει; Γεμιστά. Κοκκινιστό. Γλάρο. Ό,τι να ‘ναι. Και μια φορά είχα τσαντιστεί λίγο με τον Βασίλη και μου λέει: τι έχεις φτιάξει; Του λέω: σκ…τά με φράουλες. Και λέει ο Γιάννης: αυτό θα κρατήσεις. Κι έτσι έμεινε»

Η Σοφία Κουνιά αποκάλυψε, επίσης, για τη σχέση της με τον Γιάννη Οικονομίδη και το πώς βρέθηκε να παίζει στην ταινία. Η ίδια είπε:

«Με τον Γιάννη Οικονομίδη δεν ήμασταν ούτε καν φίλοι, δεν γνωριζόμασταν. Γνωριστήκαμε τυχαία σε ένα φιλικό σπίτι. Μία εβδομάδα μετά, με πήρε ένα Σάββατο πρωί και μου λέει: είμαι ο Γιάννης ο Οικονομίδης, αν με θυμάσαι, θέλω να παίξεις στην ταινία μου. Μου λέει: αν θέλεις, ρισκάρεις. Του λέω: εγώ δεν έχω κάτι να ρισκάρω, δουλεύω, εσύ ρισκάρεις την ταινία σου.

Έτσι ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια που ήταν εξαιρετική. Ο Βασίλης έγινε φίλος μου, βγαίναμε για ποτά, συζητούσαμε. Μου φωνάζουν ακόμα αυτή την ατάκα από τα αυτοκίνητα μέσα στην κίνηση και μου φτιάχνουν τη διάθεση»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;