«Μαμά θα σε πάρω μόλις φτάσω»: Tο τελευταίο τηλεφώνημα επιβάτη πριν την τραγική σύγκρουση
Συγκλονίζει η μαρτυρία νεαρής κοπέλας που αναζητά τον 23χρονο ξάδερφό της, ο οποίος βρισκόταν στο δρομολόγιο το βράδυ της Τρίτης.

Την στιγμή που οι νεκροί από την τραγική σύγκρουση τρένων και την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη ξεπερνούν τους 36, νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως και προκαλούν ανείπωτη θλίψη.

Ειδικότερα, μία νέα κοπέλα, μιλώντας σε εκπομπή του ΑNT1, συγκλονίζει περιγράφοντας τα τελευταία λόγια του 23χρονου ξαδέλφου της σε τηλεφώνημα που είχε με την μητέρα του, πριν την τραγωδία.

Όπως αναφέρει η κοπέλα, ο ξάδελφος της βρισκόταν στο μοιραίο δρομολόγιο με κατεύθυνση προς την Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης, ο οποίος πλέον αγνοείται, καθώς το όνομα του δεν υπάρχει ούτε στις λίστες των νεκρών, ούτε των διασωθέντων.

«Αγνοείται ο ξάδερφός μου, τον αναζητά η μητέρα του από τα ξημερώματα», είπε η μάρτυρας, ενώ ανέφερε πως «είχε έρθει στην Αθήνα για τριήμερο και έφυγε το απόγευμα της Τρίτης για να επιστρέψει στην Αθήνα».

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή της για το τελευταίο τηλεφώνημα του 23χρονου με τη μητέρα του, στην οποία ο ίδιος είπε τα εξής:

«Μαμά έχει πάρα πολύ κόσμο το τρένο, δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο σε τρένο, θα σε πάρω όταν φτάσουμε να έρθεις να με πάρεις….» και όπως αποκάλυψε η μάρτυρας λίγο μετά κόπηκε η γραμμή και από τότε τον αναζητούν, καθώς δεν υπάρχει ούτε στις λίστες των νεκρών ούτε και των διασωθέντων.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;