MasterChef 7: Η Μαρία Μπέη επέστρεψε - Πλατό και Twitter «πήραν φωτιά»
MasterChef 7: Η «εισβολή» Μαρίας, τα σεξιστικά σχόλια των παικτών και το «δικαστήριο» του Twitter

Ένα νέο επεισόδιο MasterChef 7 προβλήθηκε χθες Τρίτη (28/2) και όλα ξεκίνησαν με τη δοκιμασία αποχώρησης. Εκεί 7 άτομα ήταν υποψήφια προς αποχωρηση, τα οποία ήταν τα εξής: ο Θοδωρής, η Σέβα, ο Βαγγέλης, η Μαρία, ο Σταύρος, ο Παναγιώτης και ο Παύλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Οι 7 παίκτες διαγωνίστηκαν μαγειρικά και ο Παναγιώτης ήταν ο παίκτης με την πιο αδύναμη προσπάθεια. Έτσι, του δόθηκε η δυνατότητα να υπερασπιστεί τη θέση του και να διαγωνιστεί σε μία μαγειρική «μονομαχία» εναντία στη Μαρία Μπέη, τη νέα «εισβολέα» από το MasterChef 4. Οι αντιδράσεις των παικτών και των παικτριών του MasterChef 7, μόλις είδαν τη Μαρία δεν ήταν ακριβώς θετικές. Πολλοί έκαναν σχόλια για την εμφάνισή της και το ύφος της, ενώ το Twitter πήρε θέση και «δίκασε» τα σεξιστικά σχόλια εις βάρος της Μαρίας Μπέη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Το Twitter σχλίασε αρκετά αρνητικά τη Στέλλα, την οποία κατηγορούν για σεξιστικά σχόλια. Βέβαια, η Στέλλα είχε κατηγορήσει τον Ηλία σε προηγούμενο επεισόδιο για… σεξισμό! Επιπλέον, στο «στόχαστρο» του Twitter βρέθηκε και ο Νίκος Μότο-Μότο και η Πωλίνα, όπως και ο Ηλίας, με τον οποίο η Μαρία είχε από παλιά μία σχέση… αντιπάθειας!

Τελικά, το πιάτο της Μαρίας ήταν το καλύτερο, με αποτέλεσμα να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού και ο Παναγιώτης να αποχωρήσει. Κατά την είσοδό της στο σπίτι του MasterChef και αφότου εξήγησε τι είπαν οι κριτές «έριξε» περισσότερο λάδι στη φωτιά αποφεύγοντας νααρχικά να χαιρετήσει τον Ηλία, ενώ στη συνέχεια μεταξύ σοβαρού κι αστείου «πέταξε» την εξής ατάκα στον Ηλία: «Είσαι ο μόνος παίκτης με τόσες ευκαιρίες στο MasterChef».

Φυσικά, τίποτα δεν ξέφυγε από το «μάτι» του Twitter κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου. Βέβαια, σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το Twitter εκτός από τους «αντιπαθητικούς» παίκτες και τις παίκτριες ξεχώρισε και «αποθέωσε» τον Σταύρο για τη στάση του και το γεγονός πως ασχολείται μόνο με τη μαγειρική και όχι με ίντριγκες και κακεντρεχή σχόλια.

Ακολουθούν μερικά από τα tweets για το  χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 7:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2