Paris Hilton: Αποκάλυψε το όνομα του παιδιού της και εξήγησε τι σημαίνει
Το όνομα όπως αποκάλυψε η ίδια είναι ένας φόρος τιμής στον παππού της.

Η Paris Hilton αποκάλυψε το όνομα του μωρού της που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο.

Η ίδια αποκάλυψε στο podcast της iHeartRadio ότι το μωρό της με τον σύζυγό της Carter Reum θα το ονομάσουν Φίνιξ Μπάρον Χίλτον Ρέουμ.

Το όνομα όπως αποκάλυψε η ίδια είναι ένας φόρος τιμής στον παππού της, τον ιδιοκτήτη των ομώνυμων ξενοδοχείων ανά τον κόσμο, Barron Hilton, που πέθανε το 2019 σε ηλικία 91 ετών.

«Ο παππούς μου ήταν πάντα ο μέντοράς μου και τον είχα πολύ ψηλά. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά και μου λείπει κάθε μέρα. Έτσι, ήθελα πάρα πολύ να δώσω το όνομά του στον πρώτο μου γιο» είπε η Paris Hilton.

Όσο για το Φίνιξ, όπως είπε η ίδια, ήταν σημαντικό για εκείνη να δώσει το μωρό της ένα όνομα πόλης, όπως έχει και εκείνη.

«Σχεδιάζω τα ονόματα των παιδιών μου για πολλά χρόνια τώρα» παραδέχθηκε.

Είπε δε, ότι ήδη από νεαρή ηλικία ήθελε, όταν κάνει κόρη, να την πει London. Σημείωσε ακόμα ότι της αρέσουν πάρα πολύ τα ονόματα Βέγκας, Ίμπιζα και Άσπεν, αλλά όχι για τον γιο της.

Το Φίνιξ το σκέφτηκε, όπως είπε πριν από μία δεκαετία και εξήγησε πως για εκείνη το όνομα αυτό σημαίνει ελπίδα, αναγέννηση και μεταμόρφωση.

Πρόσθεσε, δε, ότι κανείς δεν ήξερε για την γέννηση του μωρού της, μέχρι τη στιγμή που έγινε μιας εβδομάδας. Ούτε καν η μητέρα και η αδελφή της.

«Ήταν πολύ όμορφο που είχαμε αυτό το ταξίδι μόνο εγώ και ο Κάρτερ. Επειδή αισθάνομαι ότι η ζωή μου είχε γίνει πολύ δημόσια. Ποτέ δεν είχα κάτι πραγματικά μόνο για μένα».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;