Μίνως Θεοχάρης: Τα παιδικά του χρόνια, οι κρίσεις πανικού & η αποδοχή από την οικογένεια
Ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε στην εκπομπή «The 2night Show» και έκανε μερικές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τις κρίσεις πανικού και την αποδοχή από την οικογένειά του.

Μιλώντας στην εκπομπή, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική δουλειά που έχει κάνει με την πάροδο του χρόνου με τον εαυτό του. Όπως υποστήριξε, αρχικά:

«Τον έχω παιδέψει πάρα πολύ τον εαυτό μου και αισθάνομαι ότι είμαι σε μια φάση ζωής πια που θέλω να βγάλω αυτό το βάρος από πάνω μου, ένα βάρος που έχω εγώ βάλει κυρίως. Είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία και πίεζα τον εαυτό μου πάρα πολύ να ανταποκριθώ σε πράγματα που μπορεί να μην ήμουν έτοιμος. Είχα μεγάλο φόβο με τους ανθρώπους. Ναι μεν όταν είμαι σε μια παρέα και βγαίνω έξω από το σπίτι θέλω να περάσω καλά και να περάσουν και οι άνθρωποι γύρω μου καλά, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν κλείνομαι… κλείνομαι βάρβαρα»

 

Στη συνέχεια ο Μίνως Θεοχάρης αποκάλυψε πως έχει χάσει μια σχολική χρονιά από απουσίες, επειδή απέφευγε το σχολείο. Ο ίδιος σημείωσε ότι πάθαινε κρίσεις πανικού, ωστόσο δεν γνώρισε καν τι ήταν και συμπλήρωσε πως:

«Στο σχολείο έχανα τις πρώτες ώρες για τα παραπάνω κιλά μου. Απέφευγα το σχολείο με έναν τρόπο. Δεν καταλάβαινα τότε τι ήταν αυτό που πάθαινα αλλά ήταν πολύ σκληρό. Η μόνη λύση για να το αντιμετωπίσεις όλο αυτό είναι να ξυπνάς κάθε μέρα και να αποφασίζεις ότι θα είσαι καλά. Σε ανθρώπους που έχουν υποστεί τραύμα, οποιουδήποτε τύπου γιατί δεν είναι και μετρήσιμο πόσο έχει τραυματιστεί ο καθένας μας και για ποιο λόγο, για να το ξεπεράσεις θέλει απόφαση. Θέλει κόπο, καθημερινή δουλειά και καθημερινά να ξυπνάς και ανοίγοντας τα μάτια να λες θέλω να είμαι καλά και σήμερα. Και την επόμενη ημέρα να το ξαναποφασίζεις.

Δεν με απασχολεί πια αν με έχουν αποδεχθεί οι άλλοι. Ας φύγουμε από αυτό, ας βγάλουμε ένα ένα τα βάρη. Ένας βάρος που είχα ήταν να με αποδεχθούν και να με αγαπάνε και να με θέλουν όλοι. Αυτό πια το έχω πετάξει και δεν υπάρχει. Ας μην με αποδεχτούν όλοι. Οι γονείς μου με αποδέχθηκαν, δεν άφησα και πολλά περιθώρια είναι η αλήθεια. Αυτό το κομμάτι το έχω λύσει πολύ νωρίς και έχω μια οικογένεια υπέροχη που με αγαπάει και είναι πολύ τρυφερή μαζί μου ευτυχώς. Με κόπο γίνεται και αυτό, δεν φυτρώνει κάποιος σε μια οικογένεια και να ξέρουν όλοι, να είναι προετοιμασμένοι για ο,τιδήποτε του συμβεί στη ζωή, οπότε με την οικογένειά μου δεθήκαμε, και αγαπηθήκαμε και αποφασίσαμε να αγαπηθούμε ξανά και ξανά μέσα σε όλη την πορεία μας»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
5'
34 - 20
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;