The Voice: Ολοκληρώθηκαν τα Cross Battles - Οι «φωνές» που περνάνε στους ημιτελικούς
Πώς έχουν διαμορφωθεί οι ομάδες των coaches του «The Voice» μία ανάσα πριν τους ημιτελικούς;

Το τελευταίο συγκλονιστικό live Cross Battles παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου (25/02) μέσα από τον  ΣΚΑΙ στο «The Voice». Οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πείσουν το τηλεοπτικό κοινό και να κερδίσουν μία θέση στους ημιτελικούς του σόου.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι 14 φωνές διεκδίκησαν τις τελευταίες 7 θέσεις για τον ημιτελικό και έβαλαν τα δυνατά τους για να καταπλήξουν το τηλεοπτικό κοινό που ήταν και ο τελικός κριτής τους. Από τη μεριά τους, οι μέντορές τους, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς στάθηκαν στο πλευρό, δίνοντάς τους συμβουλές και καθοδηγώντας τους σε όλη την προετοιμασία και στις πρόβες.

Την βραδιά για τα τελευταία Cross Battles του «The Voice» άνοιξε η αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, η οποία μάγεψε με τη εντυπωσιακή εμφάνισή της.

The Voice: Οι «φωνές» που πέρασαν στους ημιτελικούς

Με ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά που έχουν καταγραφεί στην ιστορία του «The Voice», ο Ζαφείρης Παρασχάκης άφησε έξω από τον μουσικό διαγωνισμό την Άννυ Γαλάνη με το συντριπτικό ποσοστό του 74%. Και οι δύο τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον ημιτελικό.

 

Μπορεί το 74% του Ζαφείρη να ήταν συντριπτικό και ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά που έχουμε δει στο «The Voice», όμως, λίγο αργότερα, ήρθε η Θεοδώρα Μουρατίδου να σπάσει και άλλο τα κοντέρ. Η παίκτρια της Έλενας Παπαρίζου συγκέντρωσε ποσοστό 76% και φάνηκε πως κέρδισε το κοινό με την ερμηνεία της στο τραγούδι «Όλα σ’αγαπάνε»!

 

Η μονομαχία ανάμεσα στον Jose Manuel Arrieta Duarte και την Δέσποινα Κατσιαδράμη, ήταν πιο οριακή. Ο εκρηκτικός Λατίνος ερμήνευσε το «Danza Kuduro» και κέρδισε την προτίμηση του κοινού με μικρή διαφορά από τη Δέσποινα. Κάτι παρόμοιο έγινε και στη μονομαχία της Κάτιας Σαμαντζή με τη Δήμητρα Κωνσταντοπούλου. Οι δύο διαγωνιζόμενες επέλεξαν ξένο τραγούδι και έδωσαν τα πάντα στη σκηνή με το κοινό να διχάζεται έντονα.

Το 51% ήταν το ελάχιστο δυνατό ποσοστό για να δώσει την πρόκριση στον ημιτελικό του «The Voice» στην Κάτια, με τον Σάκη Ρουβά να χαμογελά στο τέλος βλέποντας την παίκτριά του να συνεχίζει.

 

Το «The Voice» μπαίνει στην τελική του φάση και όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο ημιτελικό. Οι ομάδες των κριτών έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;