Dragons' Den: Αποχώρησε εξοργισμένος κριτής από το πλατό
Μετά από ένα διαπληκτισμό ανάμεσα στους επενδυτές του «Dragons' Den», ένας από αυτούς σηκώθηκε από τη θέση του και έφυγε εξοργισμένος από το πλατό.

Σε μία απρόσμενη κίνηση πέρασε ένας από τους κριτές στο νέο επεισόδιο του «Dragons’ Den» που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον ιδρυτή της COCO-MAT, Πολ Ευμορφίδης που σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε απρόσμενα από το πλατό ύστερα από μια έντονη λεκτική διαμάχη με την έτερη επενδύτρια, Μαρία Χατζηστεφανή.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο η πρόεδρος της Rodial Group όσο και ο Πολ Ευμορφίδης εξέφρασαν το αρχικό του ενδιαφέρον για την ιδέα που τους παρουσίασε ο διαγωνιζόμενος σχετικά με παιχνίδι που θα υποστήριζε και την γραφή braille. Αμέσως, όμως, ο επενδυτής δήλωσε πως τελικά δε θα καταθέσει πρόταση για αυτό και η Μαρία Χατζηστεφανή ήταν η μόνη που εξέφρασε την δική της πρόταση.

Όταν όμως ο διαγωνιζόμενος του «Dragons’ Den» δε δέχθηκε την πρόταση και, καθώς, αποχωρούσε από το πλατό του πρότζεκτ επενδύσεων του ΑΝΤ1, ο Πολ Ευμορφίδης έσπευσε να τον αγκαλιάσει. Μια κίνηση που παραξένεψε ιδιαίτερα την Μαρία Χατζηστεφανή μετά την βιαστική άρση του ενδιαφέροντος του. Τότε, η επενδύτρια αναφώνησε:

«Τι να πω, Πολ! Είχες βγει πριν από δέκα λεπτά και τώρα τελευταία στιγμή αγκαλιάζεστε; Τι πράγματα είναι αυτά;» 

Με τον Πολ Ευμορφίδης να απαντάει:

«Το ένα πράγμα είναι το συναίσθημα και το άλλο είναι η λογική. Εγώ είμαι λοιπόν παρορμητικός άνθρωπος, για να το ακούσετε όλοι και δουλεύω με το συναίσθημα» 

Από τη μεριά του, ο Χάρης Βαφειάς δήλωσε πως:

«Ρον κανόνα του παιχνιδιού όμως δεν τον έχω φτιάξει εγώ. Δεν μπορούμε να λέμε πρώτα εκτός και μετά εντός»

Στη συνέχεια, ο επενδυτής του «Dragons’ Den», αποχωρώντας εξοργισμένος από το πλατό, σημείωσε:

«Δεν θέλω κανόνες γιατί μπορώ και να φύγω! Την κοπανάω! Έφυγα! Τέλος! Δεν θέλω κανόνες, δεν μπαίνω σε κανόνες. Τέλος για σήμερα, θα τα πούμε άλλη φορά. Λοιπόν, άντε γεια» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;