MasterChef 7: Ο παίκτης που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής
Ποιος παίκτης αποχώρησε από τη χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 7;

Υποψήφιοι για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο MasterChef 7 από την ίδια την ομάδα τους, την κόκκινη, βρέθηκαν ο Γιώργος Πορφύρης, η Γιώτα Λιοσπερίτη και ο Γιάννης Χατζίνας. Οι τρεις επίδοξοι σεφ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο επεισόδιο, που παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του STAR, για να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό μαγειρική.

Οι τρεις chef κριτές του MasterChef 7, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού τον πεπειραμένο chef Αλέξανδρο Κοσκινά, ο οποίος παρουσίασε ένα πιάτο αντιγραφής που απαιτούσε μεγάλη προσοχή στα βήματα της συνταγής.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν όσο περισσότερο να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό μαγειρικής. Για έναν από αυτούς, αυτή θα ήταν και η τελευταία φορά που θα μαγείρευε στην κουζίνα του ριάλιτι του STAR.

Αμέσως μετά την δοκιμή των τριών πιάτων, λοιπόν οι κριτές ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν το όνομα του παίκτη που θα αποχωρούσε από το MasterChef 7. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Χατζίνα ο οποίος και είχε αρκετά λάθη στο πιάτο του.

Βουρκωμένος κατά την αποχώρηση του και έχοντας πλημμυρίσει θλίψη τον εξώστη και τους καλούς του φίλους, ο Γιάννης δήλωσε στις κάμερες του διαγωνισμού μαγειρικής:

«Παίξαμε και χάσαμε. Τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά. Είναι ένα παιχνίδι. Δεν μπορώ να γυρίσω και να κοιτάξω στον εξώστη γιατί δεν μπορώ να κρατηθώ» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;