Απόκριες 2023: Οι εκδηλώσεις σε Αττική και σε όλη την Ελλάδα - Αναλυτικός οδηγός
Απόκριες 2023: Όλη η Ελλάδα χορεύει στους ρυθμούς του καρναβαλιού - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε Αττική, Πάτρα, Ξάνθη, Ρέθυμνο και σε διάφορες άλλες περιοχές της χώρας

Μετά από τρία χρόνια όπου τα καρναβάλια γίνονταν με περιοριστικά μέτρα ή δεν διεξάγονταν καθόλου, αυτό το τριήμερο όλη η χώρα χορεύει σε αποκριάτικους ρυθμούς με Δήμους και περιφέρειες να διοργανώνουν για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αποκριάτικες εκδηλώσεις με πολύ ξεφάντωμα, χορό και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Από τις πρωτεύουσες του καρναβαλιού μέχρι διάφορους Δήμους με έθιμα που σχετίζονται με το καρναβάλι. Πάμε να δούμε τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν το τριήμερο αυτό σε όλη την Ελλάδα.

Απόκριες στην Αθήνα – Οι εκδηλώσεις

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, μικροί και μεγάλοι δίνουν ραντεβού στην Τεχνόπολη όπου από το πρωί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, θα στηθεί μια μεγάλη αποκριάτικη γιορτή για όλους.

Από τις 11:00, ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης Αθήνα 9.84 κατεβαίνει με το βανάκι του στην Κεντρική Αυλή και εκπέμπει ζωντανά, με μουσική και συνεντεύξεις, ενώ μέχρι τις 17:00, τα παιδιά έχουν την τιμητική τους, απολαμβάνοντας ευφάνταστες και διασκεδαστικές δράσεις: εικαστικά εργαστήρια για μικρούς μασκαράδες και μικρούς καλλιτέχνες, κυνήγι θησαυρού, face-painting και bubble-parade στους χώρους της Τεχνόπολης.

Παράλληλα, αγαπημένοι καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα δίνουν ραντεβού στην Κεντρική Αυλή, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, για να ξεσηκώσουν το κοινό με τις συναυλίες τους.

Απόκριες 2023

Οι μοναδικοί Locomondo ανοίγουν το συναυλιακό πρόγραμμα (13:00) και δίνουν τον παλμό με ένα δυνατό ζωντανό πρόγραμμα, ενώ ο ταλαντούχος Σπύρος Γραμμένος με τη χαρακτηριστική πρόζα και το αστείρευτο χιούμορ θα μάς παρασύρει σε μουσικά μονοπάτια, γεμάτα εκπλήξεις (17:00).

Οι εκρηκτικοί Polkar έρχονται με πολλή διάθεση για να στήσουν ένα γλέντι που υπόσχεται άφθονο κέφι και ατέλειωτο χορό (19:00), ενώ ο μετρ της διασκέδασης, ο περφόρμερ Τόνι Σφήνος, μάς καλεί στο απόλυτο αποκριάτικο πάρτι (21:00)!

Αμέσως μετά, η διασκέδαση μεταφέρεται στο Μηχανουργείο, όπου ο ραδιοφωνικός σταθμός Best 92.6, σε συνεργασία με το This is Athens του Δήμου Αθηναίων, φέρνει για μία και μοναδική βραδιά το δικό του καρναβάλι στην Τεχνόπολη.

Από τις 22:00 έως τις 02:00, μια σειρά καταξιωμένων Djs και ραδιοφωνικών παραγωγών «μασκαρεύουν» τον ήχο τους και μάς προσκαλούν να υποδυθούμε τον δικό μας, αγαπημένο ήρωα, με ή χωρίς αποκριάτικη στολή.

Καθαρά Δευτέρα στον Λόφο Φιλοπάππου

Απόκριες 2023

Η μεγάλη γιορτή του καρναβαλιού στην πόλη κορυφώνεται την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, παραδοσιακά στον Λόφο του Φιλοπάππου. Θα πετάξουμε ψηλά τον χαρταετό και θα γιορτάσουμε τα Κούλουμα σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι με την αγαπημένη τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά.

Απόκριες στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Tο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ετοιμάζει για τις Απόκριες 2023, καθώς και για την Καθαρά Δευτέρα, ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Αποκριά στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με άρωμα street party, μεταμφιέσεις και πολλή μουσική. 12:00-15:00, Ξέφωτο

Ειδικά για φέτος, αγαπημένες μπάντες ενώνουν το τελετουργικό του αποκριάτικου πάρτι με την κουλτούρα του δρόμου. Χορευτικοί ρυθμοί, διαδραστικότητα και μοναδικά happenings, «μεταμφιέζουν» το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, δίνοντας το σύνθημα για μια Κυριακή διαφορετική από τις άλλες.

Αρχικά, η πολυπολιτισμική μπάντα κρουστών Bloco Swingueira μεταφέρει την εκρηκτική ενέργειά της με ρυθμικές εμφανίσεις σε διάφορα σημεία του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Παράλληλα, στο Ξέφωτο, από τις 12.00 έως τις 13.00, η μπάντα πνευστών Hasta Brassta σκορπάει θετικά vibes με διασκευές διάσημων κομματιών, ενώ, από τις 13.30 έως τις 15.00, το συγκρότημα Hermaphrodite’s Child φέρνει το rock’n’roll των 50’s και των 60’s στο σήμερα, με το ανάλογο ντύσιμο και πνεύμα.

Βασίλης Γεροδήμος, Εδώ Φάρος! Κρυφτό με Μάσκες

10:00 – 19:00, Φάρος – Για παιδιά 4-12 ετών. Με εισιτήριο

Από τον Οκτώβριο, την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα, παιδιά 4 έως 12 ετών έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα συνεργατικό έργο τέχνης με την καθοδήγηση καταξιωμένων εικαστικών καλλιτεχνών, εκπέμποντας «Εδώ Φάρος!». Στον χώρο του Φάρου προϋπάρχει εικαστική εγκατάσταση με την επιμέλεια του καλλιτέχνη του μήνα, ο οποίος, στη συνέχεια, υποδέχεται τα παιδιά εντός του έργου και τα καθοδηγεί στην εξέλιξή του. Τον Φεβρουάριο καλλιτέχνης του μήνα είναι ο εικαστικός Βασίλης Γεροδήμος.

Ας φανταστούμε ένα μεγάλο τοπίο με τεράστιες μάσκες. Tα παιδιά, με απλά υλικά, κατασκευάζουν μάσκες, κρύβονται πίσω απ’ αυτές και, έχοντας τη μουσική ως οδηγό, μετακινούν το μεγάλο τοπίο μέσα στο χώρο δημιουργώντας μια χαρούμενη γιορτή.

Το έργο θα είναι επισκέψιμο για το γενικό κοινό μετά το πέρας των εργαστηρίων από τις 19:00 έως τις 20:00.

Εισιτήρια: Γενική είσοδος 5€

Προπώληση:

Ηλεκτρονικά στο site της Ticket Services

Τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services)

Στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Αθήνα)

Εικαστικό εργαστήριο για παιδιά: «Το καρναβάλι των ζώων αλλιώς»

11:30-14:00, Μεσογειακός Κήπος, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος – Για παιδιά 4 ετών και άνω. Ελεύθερη συμμετοχή με σειρά προτεραιότητας

Με αφορμή το γνωστό έργο του Camille Saint Saëns «Το καρναβάλι των ζώων» τα παιδιά δημιουργούν shadow boxes που λειτουργούν ως μικρόκοσμοι-δωμάτια, μέσα στα οποία τα ζώα, έχοντας μεταμορφωθεί σε φανταστικά πολύχρωμα πλάσματα, ποζάρουν ως άλλοι ήρωες μιας ιστορίας με pop διάθεση και αισθητική.

Σχεδιασμός-υλοποίηση: Μιχαλίτσα Κοζακοπούλου, εικαστικός – παιδαγωγός

Υποστήριξη εργαστηρίου: Ντορίνα Φουντουλάκη, εικαστικός-κεραμίστρια

Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου

Κούλουμα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. 12:00-15:00, Ξέφωτο

Το ΚΠΙΣΝ γιορτάζει τα Κούλουμα με μια συναυλία που τιμά την ελληνική μουσική και χορευτική παράδοση.

Την Καθαρά Δευτέρα, από τις 12:00 μέχρι τις 15:00, ο καθηγητής εθνομουσικολογίας Λάμπρος Λιάβας επιμελείται και παρουσιάζει στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος μια μεγάλη γιορτή, με παραδοσιακούς ήχους και ρυθμούς και τίτλο «Δώστε του χορού κι ας πάει!…». Αποκριάτικα γαϊτανάκια, καλαματιανά, καγκέλια, τσάμικα, ηπειρώτικα πωγωνίσια, μακεδονίτικα συρτά, θρακιώτικα ζωναράδικα, πολίτικα χασάπικα, σμυρναίικοι καρσιλαμάδες και νησιώτικοι μπάλοι, εναλλάσσονται με ανοιχτή πρόσκληση για τη χορευτική συμμετοχή του κοινού.

Τον τόνο δίνουν ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του βιολιού Νίκος Οικονομίδης με την τραγουδίστρια Κυριακή Σπανού, καθώς και η Κομπανία του Δημήτρη Κώτσικα μαζί με τα Χάλκινα της Κοζάνης και τον τραγουδιστή Ηλία Γάκο.

Γνωρίζοντας όσο λίγοι άνθρωποι τους κώδικες της παραδοσιακής μας μουσικής, μέσα από μελέτες, ακαδημαϊκές εργασίες αλλά και οδοιπορικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ο Λάμπρος Λιάβας μας καλεί να ξεπροβοδίσουμε την Αποκριά με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Συμμετέχουν με ομάδες παραδοσιακών χορευτών οι «Κουδουνάτοι» και «Γλεντιστάδες» από τον Σύλλογο Μεσοτοπιτών Μυτιλήνης «Η Αναγέννηση» (επιμέλεια: Κώστας Πιπίνης), καθώς και ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «Χοροπαιδεία» (επιμέλεια: Βασίλης Καρφής – Μαρία Ζιάκα).

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Λάμπρος Λιάβας

Εικαστική δράση για παιδιά: «Η Χώρα των Πουλιών»

11:00-15:00, Αγορά – Για παιδιά 4 ετών και άνω. Ελεύθερη συμμετοχή με σειρά προτεραιότητας

Την Καθαρά Δευτέρα τα παιδιά ζωγραφίζουν στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ.

Με αφορμή τον πίνακα «Η Χώρα των Πουλιών» του εικαστικού Σπύρου Βασιλείου, χρωματιστά πουλιά και ιπτάμενα αντικείμενα αποτυπώνονται στο χαρτί δημιουργώντας έναν κόσμο φαντασιακό – ωδή στην ελευθερία, σε μια εικαστική συλλογική δράση.

Σχεδιασμός-υλοποίηση: Μιχαλίτσα Κοζακοπούλου, εικαστικός-παιδαγωγός

Υποστήριξη εργαστηρίου: Ντορίνα Φουντουλάκη, εικαστικός- κεραμίστρια

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα snfcc.org/Apokria2023 και στις σελίδες στα social media @SNFCC.

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Το πρόγραμμα του τριημέρου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  • 19:00 Παρέλαση Αρμάτων του Δήμου Πατρέων
  • 19:00 Παράσταση του Θεάτρου Δρόμου -HelixActiontheatre « Όλα Λευκά». Συμμετέχουν δέκα ηθοποιοί και τρεις μουσικοί με κρουστά και πνευστά όργανα,ξυλοπόδαρα με αναρτήσεις, εντυπωσιακά κοστούμια , ακροβάτες και ζογκλέρ.
  • 21:00-23:00Μουσικοχορευτική Παράσταση από την ομάδα ΣΦήγΚΕΣ στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου με συμμετοχή 40 μελών.
  • 21:30 Συναυλία: GoranBregovic&TheWeddingandFuneralBand, στην πλατεία Γεωργίου Α

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  • 11:00-13:00 Θέατρο δρόμου στο Ιστορικό Κέντρο
  • 12.30 Σοκολατοπόλεμος στο κέντρο της πόλης. Μίνι παρέλαση συνοδεία των μουσικών αρμάτων.
  • 19:00 Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  • 14:00 ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2023
  • 21:00 ΚΑΥΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ
  • 21:30 ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣμε συναυλία από τους 1550 με τίτλο « Πάτρα ζω στον έρωτά σου 2023» καιτους ABOVESUSPICION, στον Μώλο της Αγίου Νικολάου

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  • 11:00 Κούλουμα από την Δημοτική Βιβλιοθήκη –Πολιτιστικό Οργανισμό στην ΠΛΑΖ , ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΥΛΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ
  • 19:00 Απονομή βραβείων πληρωμάτων και νικητών αφισών Π.Κ. 2023 στην αίθουσα Καραγκιόζη (Κ7) στα Παλαιά Σφαγεία
  • Το μουσικό Άρμα στις περιοδείες συνοδεύουν η Τελάλισσα και Σοκολατορίψεις

Απόκριες στη Θεσσαλονίκη – Οι εκδηλώσεις

απόκριες 2023

Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων φέτος και στη Θεσσαλονίκη και, συγκεκριμένα, στον Δήμο Λαγκαδά, συνδυάζοντας την παράδοση με το κέφι και την χαρά που δίνει αυτή η εποχή του χρόνου στα μικρά παιδιά. Σοχός, Ασκός, Άσσηρος, καθώς και η πόλη του Λαγκαδά θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα αυθεντικό καρναβαλικό γλέντι που προσφέρει στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς σε κατοίκους και επισκέπτες.

Σοχός

Τη σκυτάλη παίρνει πρώτος ο Σοχός με τους παραδοσιακούς κουδουνοφόρους «Μέριου», που προσελκύουν κάθε χρόνο επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκίνησε από τις 18 Φεβρουαρίου και αναμένεται να κορυφώθει την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 26 και την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

17:00 : ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΟΧΟΥ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ από:

  • ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» ΣΟΧΟΥ

18:30 : «ΡΟΥΜΠΑ»

Συνοδεία ζουρνάδων (ζουρνάδες με την μπάντα του Ηλία Σταμπουλή και την μπάντα του Γιάννη Ζουρνατζή), το νυφικό του γάμου μεταφέρεται από το σπίτι του γαμπρού – ακίνητο οικογένειας ΠΡΟΙΚΑ ΕΛΕΝΗΣ (ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΟΧΟΥ) στο σπίτι της νύφης – ακίνητο οικογένειας Καρακόλη Γεωργίου (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΟΧΟΥ). Συγκέντρωση εθελοντών – κατοίκων – επισκεπτών στο χώρο έξω από το ΚΑΠΗ ΣΟΧΟΥ.

Όλοι οι συμμετέχοντες πολιτιστικοί σύλλογοι – κάτοικοι και επισκέπτες «χαρεύουν» παραδοσιακά με νταούλια και ζουρνάδες και παρασέρνουν τον κόσμο σε ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι γάμου. 20:00 : «ΖΑΠΟΥΣ»

Το γλέντι συνεχίζεται με το άναμμα της «καθαρτήριας» φωτιάς στις τοποθεσίες Πλατεία Εθνικής Αντίστασης («ΚΟΥΜΛΟΥΚ»), και στην Κεντρική Πλατεία Σοχού, στήνονται εστίες φωτιάς για τον εξαγνισμό της φύσης.

Στη συνέχεια «ΒΡΑΔΙΑ ΑΡΑΠΚΑΣ». Γλέντι μεταμφιεσμένων στην κεντρική πλατεία του Σοχού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

11:00 – 12:30 : ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΧΟΥ

«ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ»

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΒΡΑΚΟΦΟΡΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΓΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  • ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ «ΒΑΛΑΧΤΣΙΑ»

με τη συνοδεία του μουσικού σχήματος – μπάντας του ΘΑΝΑΣΗ ΣΕΡΚΟΥ.

12:30 – 18:00 : Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΠΚΑΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ ΓΑΜΟΥ

ΣΤΕΚΙΑ

  • Στο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ (ακίνητο οικογένειας Γεωργίου Καρακόλη) – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΟΧΟΥ. Προετοιμασία και ντύσιμο.
  • Στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ : «Το ξύρισμα του γαμπρού».
  • Στη θέση ΔΥΟ ΒΡΥΣΙΑ (οικία ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΤΤΑ) : «Οι συγγενείς του κουμπάρου».

Σε όλες τις εστίες θα υπάρχουν κεράσματα, γλέντι και χορός με χάλκινα, ζουρνάδες, νταούλια.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

11.30 – 13.00 : ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΟΧΟΥ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ:

  • ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΟΧΟΥ

13.00 – 14.30

ΦΑΣΟΛΑΔΑ και ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ εδέσματα.

«ΠΡΟΣΤΑΒΑΝΙ» Το έθιμο της συγχώρεσης. Οι νεότεροι επισκέπτονται τους μεγαλύτερους σε ηλικία συγγενείς καθώς και πνευματικούς συγγενείς προσφέροντας πορτοκάλια. Με ένα πορτοκάλι και φιλώντας το χέρι τους, ζητούν τη συγχώρεσή τους

14:30 : ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

  • Πεζοπόρα και άλλα Τμήματα κατοίκων, φορέων και Συλλόγων του Σοχού, μαθητών των Νηπιαγωγείων, Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και των καλεσμένων Πολιτιστικών Συλλόγων.
  • Δρώμενο από τα τμήματα μοντέρνου και LATIN χορού.
  • Έθιμο παραδοσιακού γάμου Σοχού.

15:30 : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΩΝ – ΜΕΡΙΟΥ ΣΟΧΟΥ:

  • Μικροί Κουδουνοφόροι
  • Μεγάλοι Κουδουνοφόροι

ΑΣΚΟΣ

Το καρναβάλι του Ασκού επιστρέφει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, προσφέροντας κέφι και ξεφάντωμα για μικρούς και μεγάλους.

Πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

17.00 Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτι

19.00 Παραδοσιακός Γάμος

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

14.00 Παρέλαση Καρναβαλιστών

18.00 Κάψιμο του Καρνάβαλου

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Φασολάδα και Σαρακοστιανά Εδέσματα

ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων ετών -προ κορωνοιού- θέλουν να επαναλάβουν και φέτος οι διοργανωτές της καρναβαλικής παρέλασης στην πόλη του Λαγκαδά την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στις 16:00 το απόγευμα.

Η ΔΗΚΕΛ και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λαγκαδά έχουν αναλάβει την οργάνωση και προετοιμασία της μεγάλης εκδήλωσης, που αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή.

ΑΣΣΗΡΟΣ

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο Λαγκαδά κλείνουν την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στην Άσσηρο, όπου η καρναβαλικές εκδηλώσεις επιστρέφουν μετά από αρκετό καιρό.

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Ασσήρου θα ξεκινήσουν από τις 11.00 με την παρέλαση των καρναβαλιστών, ενώ θα ακολουθήσει αποκριάτικο γλέντι με σαρακοστιανά εδέσματα.

ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙ

Την Καθαρά Δευτέρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαγκλιβερίου διοργανώνει στις 11:00 γλέντι για τα Κούλουμα στην πλατεία του χωριού, με Bubble Show για τους μικρούς μας φίλους και την παραδοσιακή φασολάδα συνοδευόμενη από λαγάνα και χαλβά.

ΚΡΙΘΙΑ

Μετά από δύο χρόνια επιστρέφει η παραδοσιακή γιορτή της πίτας «Μαντί» στην Κριθιά.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου από τις 11:30 να γευθούν το μοναδικό αυτό έδεσμα συνοδεία κρασιού και πλούσιο μουσικοχορευτικού προγράμματος.

ΑΔΑΜ

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στην κάτω πλατεία του Αδάμ θα πραγματοποιηθεί μετά την Θεία Λειτουργία η αναβίωση του εθίμου του Σταυρού και θα ακολουθήσει γλέντι.

Απόκριες 2023 – Οι εκδηλώσεις στα Χανιά

Απόκριες 2023

Παλαιόχωρα

Λίγα μόνο 24ωρα έμειναν για το μεγάλο καρναβάλι της Παλαιόχωρας, ένα από τα μεγαλύτερα καρναβάλια του νότου της Κρήτης.

Οι διοργανωτές, τοπικοί φορείς και εθελοντές, δουλεύουν εδώ και καιρό για το μεγάλο γεγονός, το 30ο Παλαιοχωρίτικο Καρναβάλι!!!

Ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, για να υποδεχτούν τους εκατοντάδες επισκέπτες που θα καταφτάσουν στην περιοχή για να ξεφαντώσουν και να χαρούν το τριήμερο της Αποκριάς.

Από το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και για 3 ολόκληρες ημέρες, έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από πλούσιες εκδηλώσεις που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

  • Σάββατο 25 Φεβρουαρίου: η παρέλαση των αρμάτων ξεκινάει στις 18:30 και ακολουθεί party με τους @kouzinopoulosmusic & @steliosdiakrousis
  • Κυριακή 26 Φεβρουαρίου: στις 19:00 αποχαιρετάμε τις Απόκριες με το κάψιμο του καρνάβαλου και των βεγγαλικών, ενώ θα βραβευτεί η καλύτερη χειροποίητη στολή. Ακολουθεί μουσικό party με τον @kouzinopoulosmusic.
  • Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου: γιορτάζουμε τα Κούλουμα μαζί με το Σύλλογο Κυρίων και Δεσποινίδων Κοντούρας στη παραλία του Γραμμένου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, φέτος, αναμένεται να είναι σύμμαχος και ο καιρός, που προσφέρεται ανεπιφύλακτα για μια ολιγοήμερη απόδραση! Συνδυάστε ταξίδι στην εξοχή αλλά και διασκέδαση, την ηρεμία της φύσης αλλά και το ξεφάντωμα… Και όλα αυτά στο ίδιο μέρος, την Παλαιόχωρα.

Κυνήγι θησαυρού

Το Κυνήγι Θησαυρού, το παιχνίδι – θεσμός της Αποκριάς, επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικό και κεφάτο. Το Κυνήγι Θησαυρού 2023 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στα Χανιά!

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου. Φτιάξτε την ομάδα σας η οποία μπορεί να αποτελείται από όσα άτομα θέλετε και ορίστε έναν αρχηγό της ομάδας ο οποίος θα είναι πάνω από 18 ετών και θα έχει κινητό Android ή iOS

Προσοχή:

  1. Το email του αρχηγού που θα δηλώσετε στη φόρμα συμμετοχής θα είναι αυτό που θα χρησιμοποιήσετε για να εγγραφείτε στην εφαρμογή Rollick.
  2. Ο αρχηγός θα πρέπει να “κατεβάσει” στο κινητό του την εφαρμογή Rollick.
  3. Να κάνει εγγραφή ή login στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το email που δήλωσε στη φόρμα
    Αναλυτικά: Ο πρώτος γρίφος θα δοθεί ραδιοφωνικά, μέσω του Zarpa Radio 89,6, στις 13:00 και θα σας «οδηγήσει» σε ένα συγκεκριμένο σημείο της πόλης (εντός των ορίων του δήμου Χανίων). Μόλις βρείτε ποιο είναι το σημείο και φτάσετε σε αυτό, θα πρέπει να εντοπίσετε τον άνθρωπό μας που θα βρίσκεται εκεί και θα σας δώσει τον επόμενο γρίφο. Από γρίφο σε γρίφο και από σημείο σε σημείο θα συνεχιστεί το παιχνίδι μέχρι να φτάσουμε στο σημείο τερματισμού.
    Τελευταία “δοκιμασία” μια λίστα με αντικείμενα (κάποια από αυτά θα σας έχουν ζητηθεί ήδη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού) τα οποία πρέπει να συγκεντρώσετε και να παραδώσετε στο σημείο τερματισμού.
    Νικητής είναι αυτός που θα τερματίσει πρώτος, αφού προηγουμένως έχει περάσει από ΟΛΑ τα σημεία ελέγχου και έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο άθροισμα πόντων.

Απαραίτητη προϋπόθεση: Ο αρχηγός να έχει κινητό και να κατεβάσει την εφαρμογή Rollick(Android ή iOS) μέσα από την οποία θα του «αποκαλύπτονται» οι γρίφοι. Το Μεγάλο Κυνήγι Θησαυρού 2023 που συνδιοργανώνουν το Zarpa Radio 89,6, o Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης και το ΕΒΕΧ, είναι ένα φοβερά διασκεδαστικό, ομαδικό παιχνίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 26 Φεβρουαρίου και θα έχει ως έπαθλο 1.000 € μετρητά και δώρα συνολικής αξίας 10.000 €.

Η συμμετοχή στο παιχνίδι είναι δωρεάν.

Κήσσαμο Κρήτης

To Κισσαμίτικο Καρναβάλι είναι πλέον ένας θεσμός Πολιτισμού και Δημιουργίας, τον οποίο η Δημοτική Αρχή προσπαθεί κάθε χρόνο να ενισχύει και οικονομικά, αλλά και να τον εμπλουτίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσης η συμμετοχή των ομάδων, ο αυθορμητισμός και ο εθελοντισμός είναι και αυτά που το ενισχύουν το Κισσαμίτικο Καρναβάλι κάθε χρόνο ώστε να γίνεται καλύτερο. Για μια ακόμα χρονιά συμμετέχουν σχολεία , σύλλογοι γονέων, και πολιτιστικά σωματεία αλλά και ομάδες εκτός του Δήμου.

Με 17 καρναβαλικές ομάδες θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση στις το απόγευμα στην οδό Σκαλίδη. Τα θέματα και οι παρουσίες των ομάδων θα εκπλήξουν ευχάριστα τους επισκέπτες στην παρέλαση θα δούμε, Καλαμπόκια που το έσκασαν και έγιναν ποπ κορν, Ευρωλαμόγια, Ζωγραφους, Πειρατές, Δακοσυμορία, Το γλυκό της χαράς, Στρουφάκια, Αλαντίν και Γιασμίν ,Μη μου τη Φύση τάρατε, Οι ασκοί του Αιόλου, Ζουμπουρλούδικα μωρά, Φανταράκια, Έξω –οι γήινοι και Halloween.

Πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 ώρα 15:00
Καρναβαλική παρέλαση αρμάτων και ομάδων στην οδό Σκαλίδη
Παρουσίαση: Γεωργιλάκης Γιώργος

DJs: Νίκος Κατσικανδαράκης ( Nicholas Vibes),Βιολάκης Γιώργος

Συναυλία με τους Freak Tones στην πλατεία Τζανακάκη. Πάρτι στα καταστήματα της Πόλης

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 ώρα 11:30
Κούλουμα στην παραλία Τράχηλα Γραμβούσας και πέταγμα χαρταετού. Παρουσίαση και παρασκευή νηστίσιμων εδεσμάτων από τους Κισσαμίτες Σεφ: Παντελάκη- Τερεζάκη Ιωάννα, Κουτρούλη Ευτύχη και κέρασμα για όλο τον κόσμο.

Παραδοσιακό γλέντι με τον Μανώλη Μιχελάκη στο βιολί, Δουνδουλάκη Λευτέρη στο λαγούτο και Αρχοντάκη Νίκο στη κιθάρα. Συμμετέχει ο Σύλλογος Κρητικών Χορών «Η Κίσσαμος» (Με την συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γραμβούσας

Πληροφορίες:
Τηλ : 2822340200 (Κα Μαρακάκη Βίκυ, Κος Ανδρουλάκης
Μανώλης)
Email:koinofelisdkis@gmail.com

Απόκριες 2023 – Οι εκδηλώσεις στην Καλαμάτα

Απόκριες 2023

Με εκδηλώσεις στην πόλη και τα χωριά και τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στην Καλαμάτα, κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος και η Κ.Ε. Φάρις.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή αποκριάτικη παρέλαση με αφετηρία από τη συμβολή της Αριστομένους με το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας στις 20:00 και κατάληξη στην πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιηθεί DJ party με τον DJ PANTELIS.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στις 16:00, με σημείο εκκίνησης την Πλατεία 23ης Μαρτίου και κατάληξη στην Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου της Καλαμάτας, όπου θα ακολουθήσει συναυλία με την Τάμτα. Παρουσιάζουν οι Έλενα Κώνστα και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

ΣΑΒΒΑΤΟ (25/2/2023)

20:00 Νυχτερινή Παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης & Dj Street Party με τον DJ Pantelis στην πλατεία 23ης Μαρτίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ (26/2/2023) – Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας (Βασ. Γεωργίου)

16:00 Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση & Τελετή Λήξης – Παρουσιαστές: Λάμπρος Κωνσταντάρας – Έλενα Κώνστα

Συναυλία με την Τάμτα.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ (27/2/2023)

11:00 Φεστιβάλ Χρωμάτων/carnival edition – Ακτή ΝΟΚ (παιδική χαρά της οδού Ναυαρίνου)

Καρναβάλι Ξάνθης 2023 – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Απόκριες 2023

Μετά από τρία χρόνια απουσίας επανέρχεται και το καρναβάλι της Ξάνθης με ξεχωριστές εκδηλώσεις και δρώμενα. Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής:

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

  • Πλατεία Δημοκρατίας, ώρα 12:30
    Ακροβατικό σόου
  • Πλατεία Δημοκρατίας, ώρα 13:00 – Συναυλία Αναστασία & Πρόδρομος Τσόλιας
  • Βραδινή καρναβαλική παρέλαση, ώρα 19:30

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

  • Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, ώρα 13:00
  • Γέφυρα ποταμού Κόσυνθου, ώρα 19:00
  • Τελετή λήξης – Το κάψιμο του “Τζάρου”

Καθαρά Δευτέρα

Η περιοχή Σταυρούπολης περιμένει και φέτος την Καθαρά Δευτέρα να υποδεχτεί τους καρναβαλιστές της κυριακάτικης παρέλασης και όσους θέλουν να περάσουν την ημέρα τους σε έναν τόπο με μοναδικά πολιτιστικά, λαογραφικά
και αρχιτεκτονικά στοιχεία, στην καρδιά του φυσικού παράδεισου της κοιλάδας του ποταμού Νέστου. Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους Σταυρούπολης «Ορφέα», «Επιμορφωτικό Σύλλογο Τέχνης και Παράδοσης» και τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Κομνηνών» διοργανώνει στη Δ.Ε. Σταυρούπολης από το πρωί εκδηλώσεις με παραδοσιακούς ήχους συνοδευόμενους με δωρεάν νηστίσιμα εδέσματα και άφθονο κρασί.

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ!

Καρναβάλι Ρεθύμνου 2023 – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Απόκριες 2023

Και το μεγάλο καρναβάλι του Ρεθύμνου επιστρέφει με ξεχωριστές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Σάββατο (25/02)

  • Στις 16:30 – 22:00 Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι: Παιδική & Νυχτερινή παρέλαση
  • Στις 23:00 – 23:30 Αποκριάτικο Πάρτι από τους «Περιηγητές» Αίθουσα Περιηγητικής Λέσχης Ρεθύμνου

Καθαρά Δευτέρα

Στις 11:00 – 16:00 Καθαρά Δευτέρα στο Ρέθυμνο

Απόκριες 2023 στον Βόλο – Οι εκδηλώσεις

Απόκριες 2023

ΒΟΛΟΣ

Μπουφές με παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα, κρασί και λουκουμάδες θα στηθεί την Καθαρά Δευτέρα, στην παραλία του Βόλου. Επίσης την Κυριακή της Αποκριάς, θα διοργανωθεί αποκριάτικο event, από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, στη συμβολή των οδών Κουμουνδούρου με Ερμού, από τις 8:00 έως τις 11:00 το βράδυ.

ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ

Την Καθαρά Δευτέρα στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Αγχιάλου, θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στον παραλιακό πεζόδρομο στο Δημοτικό Πάρκο της Νέας Αγχιάλου. Τις εορταστικές εκδηλώσεις θα ανοίξουν τα χορευτικά συγκροτήματα της Νέας Αγχιάλου στις 11:30 π.μ., παρουσιάζοντας το παραδοσιακό Γαϊτανάκι και ένα πλούσιο πρόγραμμα από παραδοσιακούς χορούς και στη συνέχεια θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με σαρακοστιανά εδέσματα και κρασί.

ΧΑΝΙΑ (ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ)

Την Κυριακή των Αποκριών, στις 26 Φεβρουαρίου, δίπλα στις κορυφές του Πηλίου στο χιονοδρομικό κέντρο “Αγριόλευκες” διοργανώνεται ένα αποκριάτικο πάρτι από τις τελευταίες πρωινές ώρες έως την δύση του ηλίου (11:00-17:00).

ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Σειρά εκδηλώσεων στις δημοτικές ενότητες, οι οποίες θα κορυφωθούν την Καθαρά Δευτέρα με την παρέλαση αρμάτων στον Ριζόμυλο διοργανώνει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ενόψει Αποκριάς.

Ειδικότερα η “σκαλέτα” των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/2

ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ, 11:00 π.μ.
Παιδικό πάρτυ μασκέ με DJ, κλόουν, καρναβαλιστές, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις.
Συμμετέχει η ομάδα των CARACATU, ένα σύνολο Αφροβραζιλιάνικων κρουστών που
κινούνται σε ρυθμούς Samba Reggae και Samba Afro (έμπροσθεν δημαρχείου).

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2

  • ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ, 15:30 Παιδικό πάρτι μασκέ με μουσική, χορό, κλόουν, καρναβαλιστές, κέφι, γαϊτανάκι και πολλές
    εκπλήξεις
  • ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, 18:00,
    Παιδικό πάρτι μασκέ με καρναβαλιστές, DJ, χορό, κλόουν, κομφετί, διαγωνισμός καλύτερης
    μεταμφίεσης, άναμμα φωτιάς,
  • ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ,18:30
    Άναμμα φωτιάς με τρελό ξεφάντωμα παρέα με μουσική μπάντα χάλκινων
  • ΧΛΟΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ,19:00 Άναμμα φωτιάς, μουσική, χορός
  • ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΑΕΡΙΝΟΥ, 19:00
    Άναμμα φωτιάς, μουσική, χορός
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Μ. ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΟΥ, 19:00
    Άναμμα Φωτιάς, μουσική, χορός
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΕΡΑΣΙΑΣ, 19:00
    Άναμμα φωτιάς, μουσική, χορός

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/2

  • ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ,12.00μ.
    Παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών με πεζοπόρα τμήματα που ξεπερνούν κάθε
    φαντασία. Συμμετέχει η ομάδα των CARACATU, μουσική με μπάντα χάλκινων, κλόουν,
    παραδοσιακοί χοροί, γαϊτανάκι, χορός, σαρακοστιανά εδέσματα με την παραδοσιακή
    φασολάδα
  • ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, 10:30π.μ.
    Σαρακοστιανά εδέσματα, μουσική με ζωντανή ορχήστρα, χορός, διαγωνισμός χαρταετού
  • ΒΕΝΕΤΟ, 11:00π.μ.
    Σαρακοστιανά εδέσματα με την παραδοσιακή φασολάδα, μουσική, χορός
  • ΚΑΝΑΛΙΑ,12.00μ.
    Σαρακοστιανά εδέσματα με την παραδοσιακή φασολάδα, μουσική, χορός
  • ΚΕΡΑΜΙΔΙ, 11:00 π.μ.
    Σαρακοστιανά εδέσματα με την παραδοσιακή φασολάδα, μουσική, χορός.

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΊΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

Οι κυριότερες Αποκριάτικες εκδηλώσεις είναι:

  • Έθιμο “Κατσίποδα” στη Συκή. Συγκεκριμένα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκής Πηλίου “Γεώργιος Ρηματισίδης” θα αναβιώσει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 6:00 το απόγευμα το έθιμο “Κατσίποδα”, ενώ το παραδοσιακό γαϊτανάκι θα πλέξει το τμήμα του Χορευτικού του Συλλόγου. Θα ακολουθήσει πολύς χορός και κέρασμα για όλους όσοι παρευρεθούν.
  • Παρέλαση καρναβαλιστών στη Μηλίνα
  • Στην παραλία της Μηλίνας θα δοθεί φέτος, μετά από δύο χρόνια παύσης λόγω Covid, θα δοθεί ένα ξέφρενο Αποκριάτικο Street Party, με παρέλαση καρναβαλιστών. Ηπαρέλαση καρναβαλιστών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 2:00μ.μ.
  • Πέταγμα χαρταετού στις Αφέτες
  • Την Καθαρά Δευτέρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αφετών διοργανώνει πέταγμα Χαρταετού στον Λόφο Παναγίας (εξωκκλήσι Ζωοδόχου Πηγής) στις Αφέτες από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι. Μάλιστα θα απονεμηθούν και τρία κύπελλα για το καλύτερο πέταγμα του Χαρταετού.
  • Επιπλέον για τους παρευρισκόμενους θα υπάρχει δωρεάν νηστίσιμος μπουφές, αναψυκτικά και άφθονο ντόπιο τσίπουρο.

Πηγή φωτογραφιών & cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1