Έξοδος στην Αθήνα: Τα καλύτερα events της πόλης για το ΣΚ (25-26/2)
Aφήνουμε πίσω τη μιζέρια, τα προβλήματα και το μήνυμα που «διαβάστηκε» και ετοιμαζόμαστε για τις πιο όμορφες εξόδους στην Αθήνα!

Έξοδος στην Αθήνα για ακόμη μία εβδομάδα και είμαστε χαρούμενοι για τρεις λόγους:

1. Έρχεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας οπότε θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

2. Σήμερα είναι Παρασκευή και αυτό από μόνο του μας κάνει να έχουμε ένα συναίσθημα χαράς.

3. Θα χορέψουμε σε ξέφρενους ρυθμούς αυτό το ΣΚ, καθώς τα αποκριάτικα πάρτι είναι πολλά και φαίνονται “τίμια”!

Αν θέλεις κι εσύ να δεις τα πάρτι που παίζουν αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα, δεν έχεις παρά να δεις το Έξοδος στην Αθήνα – Carnival Edition του neolaia.gr.

Αφού λοιπόν βρήκαμε τρεις πολύ καλούς λόγους να έχουμε θετική ενέργεια, αφήνουμε πίσω τη μιζέρια, τα προβλήματα και το μήνυμα που διαβάστηκε.

Παρακαλώ πολύ ζεστά ροφήματα, αναπαυτικά καθίσματα και ένα στυλό για να σημειώσετε τα events που θα πάτε το ΣΚ.

Έξοδος στην Αθήνα: Θέατρο

The Phantom Of The Opera – Αθήνα

έξοδος στην Αθήνα

25-26/2

Μετά από 49 sold out παραστάσεις, που σημείωσαν ρεκόρ εισιτηρίων στην ιστορία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και του Christmas Theater στην Αθήνα, το μιούζικαλ-υπερθέαμα του Andrew Lloyd Webber επιστρέφει στην Αθήνα στις 8 Φεβρουαρίου 2023!

Το ρομαντικό και επιβλητικό έργο του Andrew Lloyd Webber με τα διάσημα κλασσικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, το άρωμα σασπένς και μυστηρίου και την τρυφερή ιστορία αγάπης μεταξύ της Κριστίν και του μυστηριώδους «Φαντάσματος της Όπερας των Παρισίων» ανεβαίνει στη σκηνή του Christmas Theater και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με την υπογραφή κορυφαίων διεθνών συντελεστών.

Μια μεγαλειώδης παραγωγή που θα συναρπάσει και θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Στο έργο που διαδραματίζεται στην όπερα του Παρισιού στα μέσα του 19ου αιώνα, παρακολουθούμε τη νεαρή τραγουδίστρια Κριστίν να κερδίζει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη σε μία Λυρική Σκηνή στοιχειωμένη από την παρουσία ενός μυστηριώδους άνδρα που καλύπτει το πρόσωπό του με μάσκα και κρύβεται στα σκοτάδια των παρασκηνίων. Το «Φάντασμα» είναι ένας ιδιοφυής μουσικός και τραγουδιστής που χειραγωγεί την Κριστίν, βάζει τους δικούς του όρους για να εξασφαλίσει την επιτυχία της και κερδίζει τη συμπάθειά της – τουλάχιστον ως τη στιγμή της αναπόφευκτης προδοσίας που θα οδηγήσει και τους δύο σε ένα φλερτ με το θάνατο.

Η People Entertainment Group φέρνει το Phantom of the Οpera φέρνει στον υπερσύγχρονο χώρο του Christmas Theater τον Φεβρουάριο του 2023 και στο επιβλητικό Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2023.

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε το ιστορικό ανέβασμα με τους καλύτερους ερμηνευτές στην 35άχρονη πορεία του έργου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους!

Το Φάντασμα της Όπερας, ένα πλάσμα με φωνή αγγέλου, φτιαγμένο από σκοτάδια και θρύλους ερμηνεύει ο διεθνής Rockstar Tim Howar, που κατέπληξε κοινό και κριτικούς με την ερμηνεία του στον ομότιτλο ρόλο στο West End του Λονδίνου. Στο ρόλο της νεαρής πριμαντόνας Κριστίν συναντάμε την εκπληκτική Harriet Jones και τη λαμπερή Georgia Wilkinson! Στο ρόλο του Ραούλ, ο μοναδικός Nadim Naaman που εκτός των πολλών χρόνων ερμηνείας του συγκεκριμένου ρόλου στο Λονδίνο, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις την προηγούμενη φορά στην Ελλάδα!

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΤΙΤΛΟΥΣ.

Δείτε εδώ περισσότερα για την παράσταση που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

γεια – the musical

25-26/2

21 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία του «γεια»,
το θρυλικό άλμπουμ των 00s ζωντανεύει στο θέατρο.

Το μιούζικαλ της χρονιάς ξεκινά τον Νοέμβριο στο θέατρο Ριάλτο. Η συνεργασία του Φοίβου με τον Δημήτρη Μαλισσόβα, talk of the town από τη στιγμή που ανακοινώθηκε, αποτελεί το γεγονός του φετινού χειμώνα!

Ο Φοίβος και ο Βασίλης Νικολόπουλος έκαναν νέες ενορχηστρώσεις των επιτυχιών, ενώ ο Φοίβος έγραψε και νέα τραγούδια, ειδικά για τη θεατρική μεταφορά του άλμπουμ.

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, δημιούργησε μία ευφάνταστη ιστορία με ραχοκοκαλιά τα τραγούδια του “γεια”, τα οποία ενορχήστρωσε ειδικά για τη θεατρική τους μεταφορά ο Φοίβος.

Στο “γεια – the musical” θα ακουστούν για πρώτη φορά και νέα τραγούδια του δημιουργού που αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό εντός και εκτός της θεατρικής αίθουσας!

Τα τραγούδια από το «γεια», που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε έντεκα ημέρες, ερμηνεύει ένας 20μελής θίασος, με συμμετοχές έκπληξη όπως την σπουδαία
Αλέκα Κανελλίδου, “τη φωνή” μιας ολόκληρης εποχής, την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τη θρυλική φωνή του συγκροτήματος “Μπλε” Τζώρτζια Κεφαλά (που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε musical) και τον Παναγιώτη Πετράκη, που ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί τους η Τραϊάνα Ανανία, ο Biased Beast, o Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και σε πρώτη εμφάνιση η Δανάη Τσιρώνη.

«γεια – the musical»

Μια αληθινή υπερπαραγωγή, πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα , που θα γράψει ιστορία.

Στην παράσταση ακούγονται τα τραγούδια, που αγαπήθηκαν τόσο από το κοινό και έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 90.000.000 προβολές στο YouTube και 10.000.000 streams στο Spotify.

Έρωτας, προδοσία, μετάνοια, προσμονή, συγχώρεση, αγάπη.
Έρχονται στη σκηνή του θεάτρου Ριάλτο.

Το «γεια» σε στίχους και μουσική Φοίβου έγραψε ιστορία και όχι μόνο στην ελληνική δισκογραφία. Η αγγλόφωνη εκδοχή του τραγουδιού – πάντα σε στίχους και μουσική του Φοίβου – «Gia», κατέκτησε τα charts των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ οι δημιουργοί του «γεια» παρέλαβαν και το βραβείο για τις «καλύτερες πωλήσεις Έλληνα Καλλιτέχνη στον κόσμο» στα World Music Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της παγκόσμιας δισκογραφίας.

«γεια – the musical»

Μια παραγωγή με την υπογραφή της People Entertainment Group, της εταιρίας που ευθύνεται για τις πιο επιτυχημένες υπερπαραγωγές μιούζικαλ στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Δείτε εδώ περισσότερα!

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

έξοδος στην Αθήνα

25/2

«Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι», το αξεπέραστο και πάντα επίκαιρο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2012 από τις εκδόσεις Ψυχογιός και λατρεύτηκε από χιλιάδες αναγνώστες, ανεβαίνει φέτος στο Θέατρο Coronet, με την Μαριάννα Τουμασάτου, τον Γιώργο Γιαννόπουλο, τη Νέλλη Γκίνη και τον Σπύρο Ιωάννου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σε σκηνοθεσία Ειρήνης Ιακώβου.

Μια ανθρώπινη, ανατρεπτική και συγκινητική ιστορία που ρίχνει φως στις εύθραυστες ατομικές και οικογενειακές σχέσεις. Ακραία πάθη, έρωτας και συγκίνηση συνυπάρχουν σε ένα σκηνικό παιχνίδι εκπλήξεων και ανατροπών, μέσα από έναν εξομολογητικό χείμαρρο και τις δυναμικές προσωπικότητες των πρωταγωνιστών του.

Με «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι», η Λένα Μαντά πλέκει την κοινωνική φυσιογνωμία της επαρχίας της δεκαετίας του ’60, ανακαλώντας μνήμες εκείνων των χρόνων και αποκαλύπτοντας, ταυτόχρονα, στοιχεία στα οποία βασίστηκαν πολλά από τα «κακώς κείμενα» της σημερινής πραγματικότητας.

Δείτε εεδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το event που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

HOTEL

26/2

Οι πύλες του ξενοδοχείου ανοίγουν για πρώτη φορά και υποδέχονται τους τυχερούς καλεσμένους! Το ξενοδοχείο, που είναι χτισμένο πάνω σε ένα αρχαίο νεκροταφείο, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία… ονειροθεραπείας: μέσα από τα όνειρα, η ψυχή των καλεσμένων ταξιδεύει και επικοινωνεί με πνεύματα και παλιές ψυχές!

Το ξενοδοχείο όμως κρύβει ένα μυστικό. Κάτι το είχε στοιχειώσει και τα εγκαίνιά του θα το απελευθερώσουν. Όταν οι καλεσμένοι αρχίσουν να πεθαίνουν, ο ένας μετά τον άλλον, το ειδυλλιακό διήμερο θα μετατραπεί τελικά σε εφιάλτη.

Ανάμεσά σε καλεσμένους και προσωπικό κρύβεται ένα φάντασμα που θέλει να πάρει τις ψυχές τους.

Ανάκρινε τους καλεσμένους και βρες ποιος είναι το φάντασμα – δολοφόνος, ενώ απολαμβάνεις ένα δείπνο τριών πιάτων!

Εσείς…

Αναλαμβάνετε ρόλο… ντετέκτιβ: αξιολογείτε τα στοιχεία που σας δίνονται, ανακρίνετε τους ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται στο τραπέζι σας (ρωτήστε ό,τι θέλετε, θα απαντήσουν αυθόρμητα αυτοσχεδιάζοντας) και λύνετε τους γρίφους για να βρείτε το φάντασμα που κυκλοφορεί ανάμεσά σας.

Ακόμη, όμως, κι αν δεν τα καταφέρετε, το σίγουρο είναι ένα: Θα γελάσετε τόσο που θα θυμάστε για πολύ καιρό αυτό το Δείπνο Μυστηρίου!

Διαβάστε εδώ περισσότερα!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΧΕΡΙ – 2ος χρόνος

έξοδος στην Αθήνα

25-26/2

Το νούμερο ένα χιτ του 1964 στη Βρετανία έδωσε το 2021 την έμπνευση για τη συγγραφή ενός σύγχρονου θεατρικού έργου που εγκαινίασε τη νέα καλλιτεχνική εποχή ενός από τα ιστορικότερα θέατρα της Αθήνας.

Το έργο του Τάσου Ιορδανίδη Θέλω να σου κρατάω το χέρι (I want to hold your hand) θα παρουσιαστεί για δεύτερη χρονιά,από τις 16 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Άλφα – Ληναίος-Φωτίου που μετονομάστηκε προς τιμήν των «ακριβών» ιδρυτών του, Στέφανου Ληναίου και Έλλης Φωτίου.

Η κούραση στον γάμο, η κρίση που βιώνουν οι άνθρωποι μετά από πολλά χρόνια συγκατοίκησης, η απιστία κι ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής γίνονται το σκηνικό για δύο «παράνομους» εραστές.

Είναι και οι δύο γονείς. Έχουν και οι δύο τα δίκια τους. Έχουν κάνει και οι δύο λάθη.

Η παγκόσμια δραματουργία έχει συχνά ασχοληθεί με το ζήτημα των ανθρώπινων σχέσεων, με τις ανάγκες των δύο φύλων, με τα θέλω τους και τα πρέπει τους, ίσως επειδή ο θεατής άμεσα ή έμμεσα μπορεί να ταυτιστεί πολύ εύκολα και να κινητοποιηθεί συναισθηματικά. Οι δύο ήρωες μάς «προσκαλούν» να ισορροπήσουμε ανάμεσα στο γέλιο και το δάκρυ και να αντιληφθούμε, μέσα από τις συναντήσεις τους, ότι αυτό που ψάχνουμε όλοι μας στο τέλος της ημέρας είναι η ουσιαστική συντροφικότητα. Κάποιον να μας κρατάει το χέρι.

Θα τα καταφέρουν;

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την παράσταση που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Έξοδος στην Αθήνα: Μουσική

 Gazarte Carnival Parties 2023

έξοδος στην Αθήνα

25-26/2

Μας αρέσει το drama και αυτό θα βγει προς τα έξω! Επιβιώσαμε από την κακοκαιρία ‘Μπάρμπαρα’ και αυτό μας έδωσε έμπνευση να ζήσουμε στιγμές από την Σάντα Μπάρμπαρα!
Αν στις guilty pleasure σειρές που παρακολουθείς όταν δεν σε βλέπει κανείς, συμπεριλαμβάνονται οι: ‘Λάμψη’, ‘Τόλμη & Γοητεία’, ‘Μαρία της Γειτονιάς’, ‘Δυναστεία’, ‘Baywatch’ τότε αυτά τα πάρτυ δεν πρέπει να τα χάσεις!

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου & την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου τα μοναδικά carnival parties του Gazarte Roof Stage επιστρέφουν!
Αφήνουμε στο συρτάρι τις αναστολές και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε όποιον μας ρωτήσει αν είμαστε άρρωστοι: “Αδύνατον να αρρωστήσω. Είμαι πλούσι@!” ως Βίρνα Δράκου, ενώ γυρνάμε δραματικά το κεφάλι.

Το Σάββατο 25 Φερουαρίου καταλαμβάνουν το Roof Stage οι 48ORES, οι ειδικοί του live clubbing, για να μας ταξιδέψουν από τα 80’s και 90’s pop έως τα λατινοαμερικάνικα rumba dance και τα σημερινά pop hits που ακούγονται στο ραδιόφωνο και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου οι Swingin’ Cats αναλαμβάνουν την διασκέδασή μας και δημιουργούν το απόλυτο μουσικό σκηνικό με ρετρό διάθεση, διασκευές και σκηνικά βγαλμένα από τις αγαπημένες μας σαπουνόπερες. Το καρναβαλικό υπερθέαμα θα ολοκληρωθεί και τις δυο βραδιές με τους DJs του Gazarte που θα συνεχίσουν σε ξέφρενους ρυθμούς!
Φοράμε τις εξτραβαγκάνζες μας, διανθίζουμε με δραματικά αξεσουάρ παίρνουμε ύφος ‘Δυναστείας’, ‘Λάμψης’ και ‘Santa Barbara’ και δίνουμε ραντεβού για μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!

Dress Code: SOAP OPERA GLAM – Υπερμεγέθεις βάτες, pieces με ΠΟΛΛΗ παγιέτα, πολύχρωμα prints και λαμπερά αξεσουάρ. Δεκτά και ολόσωμα κόκκινα μαγιό για τους fans του Baywatch!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Kerala Dust

25/2

Το βρετανικό τρίο των Kerala Dust έρχεται στην Αθήνα, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023, στο Gagarin 205, για ένα αξέχαστο live γεμάτο electronic beats!!!

 

TASTEFULLY FUSE INFLUENCES OF PSYCHEDELIC ROCK, BLUES AND TECHNO INTO ONE

❯❯

UNTRADITIONAL ELECTRONIC BEATS

❯❯

KERALA DUST’S JOURNEY IS A MESMERIZING EXPERIENCE

 

«The soul of Kerala Dust is deeply intertwined with underground dance music, and the audience liberated themselves on the dark, sweaty dance floor.»
SF Weekly

 

Το ταλαντούχο σχήμα των Kerala Dust δημιουργήθηκε στο Λονδίνο το 2016. Μεγαλώνοντας με τους ήχους των CAN, Velvet Underground, Talking Heads και Tom Waits,  η μπάντα συνυφαίνει τις ετερόκλητες επιρροές του ψυχεδελικού ροκ, των μπλουζ και της techno. Οι Kerala Dust έχουν κατορθώσει να γεφυρώσουν, με μεγάλη επιτυχία, την electronica με τον παραδοσιακό τρόπο σύνθεσης τραγουδιών και μουσικής.

Από την πρώτη τους περιοδεία, το 2017, έχουν πραγματοποιήσει πολυάριθμες διεθνείς συναυλίες στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, το Μεξικό, τη Ρωσία, την Τουρκία και σε πολλές χώρες ακόμη. Μεταξύ άλλων, έχουν σημειώσει επιτυχημένες εμφανίσεις σε μεγάλα παγκόσμια φεστιβάλ, όπως Sonar (Βαρκελώνη), DGTL (Τελ Αβίβ), Dockville (Αμβούργο), Lightning in a Bottle (Καλιφόρνια) και Tropico (Μεξικό).

Διαβάστε εδώ περισσότερα!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;