Μαίρη Συνατσάκη: «Η ιδέα του να αποκτήσω ένα παιδί ήρθε μαζί με τον Ίαν» (ΒΙΝΤΕΟ)
Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση δύο μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού έκανε η Μαίρη Συνατσάκη.

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση δύο μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού έκανε η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια και YouTuber έκανε την έκπληξή της στον Νίκο Μουτσινά.

«Είναι η έξοδος του μήνα. Έχω φύγει σήμερα πρώτη φορά πιο μακριά από τα έξι μέτρα από το μωρό. Είναι έξω στο πάρκινγκ με τον Ίαν» ανέφερε χαριτολογώντας η Μαίρη Συνατσάκη.

«9 μήνες μέσα, 9 μήνες έξω λένε οι σύγχρονες παιδαγωγικές μέθοδοι. Σου παίρνει 9 μήνες για να γίνει αυτή η αποσύνδεση. Αυτό είναι το σωστό. Η ιδέα του να αποκτήσω ένα παιδί ήρθε μαζί με τον άνθρωπο, τον Ίαν» δήλωσε στη συνέχεια.

«Αν σκεφτείς ότι στο πλασματάκι που έχεις απέναντί σου πρέπει να φέρεσαι όπως θα ήθελες να σου φέρονται, δε νομίζω ότι χρειάζεται να διαβάσεις και πολλά βιβλία. Εντάξει, καλά τα καταφέρνει η Μαιρούλα αλλά έχει 14 χρόνια ψυχοθεραπείας στην πλάτη» εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη για το μεγάλωμα του παιδιού της.

«Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή που θα του λέω κάτι και θα μου λέει όχι, για να δω τι θα μου προκύπτει. Τα ‘χω διαβάσει αυτά, θέλει κι αυτό εκείνη την ώρα να πάρει τη δύναμή του πίσω. Εκεί δεν πρέπει να κοντραριστείς εσύ με τον εγωισμό σου» αναφέρει στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Η Μαίρη Συνατσάκη, σε ερώτηση για μία πιθανή τηλεοπτική της επιστροφή, απάντησε:

«Αφού την απομυθοποίησα και την έβρισα την τηλεόραση, τώρα με την εγκυμοσύνη ξαναβρήκα την αίσθηση της παρέας που σου δίνει η τηλεόραση. Όντως κρατάς παρέα σε κάποιους ανθρώπους. Αν το συνειδητοποιήσουν αυτό όσοι κάνουν τηλεόραση, νομίζω ότι θα ξαναγαπήσουν τη δουλειά».

Τέλος, σχετικά με την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε αμέσως μετά τη γέννηση, εξομολογείται: «Εκεί που γυρνάς από το μαιευτήριο και όλοι είναι τρισευτυχισμένοι, έρχεται η νύχτα κι εσύ μπορείς να πεις: πνίγομαι, πιέζομαι, στενοχωριέμαι. Το είπα κατευθείαν σε όλους τους δικούς μου, είπα στον εαυτό μου: μην παίξεις κάποιον ρόλο, ζήτα βοήθεια».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;