Survivor All Star: Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας - Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση
Η ομάδα του Survivor All Star που κατόρθωσε να φέρει τη νίκη και να κερδίσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, αλλά και επάθλου της εβδομάδας.

Η 6η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε με το επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Κυριακή το βράδυ μέσα από τον ΣΚΑΪ. Σε αυτό είδαμε ο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας και μάθαμε τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Η νέα εβδομάδα βρήκε τους Μπλε να σχολιάζουν την αποχώρηση του συμπαίκτη τους Σώζωντα Παλαίστρου Χάρου, ο οποίος κατάφερε στις δύο εβδομάδες παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης να κερδίζει τον χαρακτηρισμό του… «γρουσούζη».

Από την άλλη μεριά, στην κόκκινη καλύβα, κάποιοι παίκτες του Survivor All Star τα είχαν με τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο Γιώργος Κόρομι αναφέρθηκε στην «παρέα» που αποτελείται από τους Σπύρος, Κώστα, Στάθη, Αφροδίτη και Νίκο και στα όσα ανέφερε στο συμβούλιο ο Μαρτίκας για τον Παπαδόπουλο. Ο Κόρο πιστεύει ότι ο 45χρονος φαρμακοποιός είχε σχέδιο που είχε να κάνει με τους αντιπάλους που θα επιλέγει στα αγωνίσματα. Σε μια «παρέα» που δημιουργήθηκε για λόγους στρατηγικής που γρήγορα χάλασε έκανε λόγο ο Σάκης Κατσούλης, ενώ το ίδιο πιστεύει και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Οι δύο ομάδες του Survivor All Star για να κάνουν οικονομία στις προμήθειες που έχουν να λαμβάνουν κάθε εβδομάδα συνέχισαν να αναζητούν την τροφή τους στη θάλασσα του Άγιου Δομίνικου. Η Ρία Κολοβού έκανε και… αγιασμό στους μπλε για καλή ψαριά, που όμως δεν έδειξε να φέρνει αποτελέσματα. Την ίδια τύχη στο ψάρεμα είχαν και οι Κόκκινοι που τελικά το έριξαν στο ρύζι.

Στη συνέχεια, η ομάδα των Μπλε είδε και την επιστροφή στην καλύβα της Μελίνας Μεταξά, η οποία όμως συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Η παίκτρια του Survivor All Star δήλωσε πως:

«Γύρισα από την κλινική σήμερα στην ωραία μας παραλία. Είχα πάρα πολλή αγωνία για να δω αν θα ήταν όλη η ομάδα εδώ. Πρώτο είδα τον Χρήστο που μου ανακοίνωσε ότι ο φίλος του, ο Σώζων αποχώρησε και η αλήθεια είναι πως θα έφευγε ένας κόκκινος και θα ήμασταν όλοι εδώ»

Στο στίβο μάχης η ομάδα φάνηκε πως οι ήττες των Μπλε συνεχίζονται. Μάλιστα, οι Κόκκινοι κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο να σημειώσουν την μεγαλύτερη τους νίκη εδώ και ενάμιση μήνα στον Άγιο Δομίνικο αφού κατάφεραν να προηγηθούν των Μπλε με 9-0.

Ο Ασημακόπουλος κόντρα στον Μαρτίκα κατάφερε να πάρει τον πρώτο πόντο για τους Μπλε, ενώ ο Βασάλος και η Στέλλα μείωσαν σε 9-3. Η ομάδα, όμως, δεν απέφυγε ακόμα μια βαριά ήττα στο Survivor All Star με 10-3. Τη νίκη χάρισε στους Κόκκινους ο Μάριος με αντίπαλο τον Γκότση.

Οι Κόκκινοι πέρα από την ασυλία κέρδισαν και το έπαθλο φαγητού που ήταν ένα πεϊνιρλί.

Η νίκη της Κόκκινης ομάδας έφερε ξανά τη γκρίνια στους Μπλε.

Στο συμβούλιο οι Μπλε θέλησαν να δώσουν εξηγήσεις για το τι φταίει και δεν καταφέρνουν να σταυρώσουν νίκη στο Survivor All Star. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ατομικό, ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι είναι ομαδικό το πρόβλημα και άλλοι να στέκονται στο ότι δεν έχουν κάποιον να τους καθοδηγήσει σωστά.

Για τρίτη φορά στην κάλπη, οι Μπλε ομάδα του Survivor All Star έδειξε ως υποψήφιο τον Κρις Σταμούλη, ο οποίος έδωσε μάχη με την τραυματία Μελίνα Μεταξά για το ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα.

Ο Κρις έδειξε να μην συμφωνεί με την απόφαση των συμπαικτών. Μάλιστα, δήλωσε πως θεωρεί ότι η Μελίνα είναι πιο αδύναμη από τον ίδιο και είναι και τραυματίας, ενώ μαζί του συμφώνησαν και αρκετοί παίκτες από την Κόκκινη ομάδα.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;