Έξι ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με αρκετές προτάσεις από νέες σειρές και ταινίες που αξίζουν τον χρόνο σου. Από μία ταινία για την κατάχρηση εξουσίας, μία ρομαντική κομεντί, αλλά και την επιστροφή μίας από τις σειρές που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix. Οι επιλογές είναι πολλές. Εσύ τι θα δεις;

Πάμε να δούμε τις ταινίες και τις σειρές που ξεχωρίζουν!

Ταινίες

Tar

Ο Todd Field επέστρεψε στην σκηνοθετική καρέκλα μετά από 16 χρόνια με μία από τις πιο δυνατές ταινίες της χρονιάς. Το “Tar” έχει συγκεντρώσει 6 υποψηφιότητες στα Όσκαρ 2023 και θεωρείται φαβορί στην κατηγορία του Α’ Γυναικείου Ρόλου για την σαρωτική ερμηνεία της Cate Blancet ως Lydia Tar. Όταν δεις την ταινία, η Blancet σε κάνει να πιστεύεις ότι η Lydia είναι υπαρκτό (και πολύ τρομακτικό) πρόσωπο. Μία από τις ταινίες που αποτελεί το καλύτερο Rorschach τεστ, καθώς βγαίνοντας από την αίθουσα μπορεί να μάθεις περισσότερα για τα δικά σου πιστεύω σε σχέση με την κατάχρηση εξουσίας, το #MeToo, το cancel culture και άλλα φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα.

Magic Mike: Ο Τελευταίος Χορός

Ο Steven Soderbergh και ο Channing Tatum ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να ολοκληρώσουν την τριλογία και αυτή τη φορά ρίχνουν στο μιξ και την Salma Hayek. Απενοχοποιημένη, φαν και μία από τις ταινίες της εβδομάδας που αξίζει να δεις στη σκοτεινή αίθουσα με παρέα. Αφού χρεοκοπεί η επιχείρησή του, ο στρίπερ Μάικ βρίσκει μια σπάνια ευκαιρία να ανακάμψει οικονομικά, όταν μια εύπορη ιδιοκτήτρια θεάτρου του προσφέρει τη σκηνή της για ένα τελευταίο φαντασμαγορικό σόου ερωτικού χορού.

Τόρι και Λοκίτα

Οι αδερφοί Dardenne επιστρέφουν με μία ακόμα ανθρώπινη ιστορία βραβευμένη στο Φεστιβάλ των Καννών το 2022. Η έφηβη Λοκίτα κι ο μικρός Τόρι είναι Αφρικανοί μετανάστες, οι οποίοι φτάνουν στο Βέλγιο και καταλήγουν σε μια δομή ασυνόδευτων προσφύγων. Παγιδευμένοι από λαθρεμπόρους, πρέπει παράλληλα να πείσουν τις αρχές πως είναι αδέλφια, αλλιώς η Λοκίτα κινδυνεύει με απέλαση. Το σκηνοθετικό δίδυμο έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα του σινεφίλ κοινού και κάθε τους ταινία έχει το κοινό της.

Ο Αήττητος

Το βράδυ της Κυριακής στις 21:00 στο Cosmote Cinema 1HD μπορείς να απολαύσεις μία βιογραφική ταινία εποχής με τον Russel Crowe. Μπρίστολ, 1800. Σε μια εποχή που η πυγμαχία θεωρείται το σπορ των βασιλιάδων, ένας χαρισματικός νεαρός μποξέρ αγωνίζεται για να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή Αγγλίας. Ωστόσο, το τίμημα της αναγνώρισης θα είναι πολύ υψηλό…

Your Place or Mine

Το Netflix μας βάζει σε ρυθμούς Αγίου Βαλεντίνου και μας χαρίζει μία ρομαντική κομεντί με πρωταγωνιστές τους αστέρες του είδους, Reese Witherspoon και Ashton Kutcher. Όταν η Ντέμπι κι ο Πίτερ, δύο τελείως διαφορετικοί φίλοι, αλλάζουν σπίτια για μια εβδομάδα, γεύεται ο ένας τη ζωή του άλλου και αυτό ίσως ανοίξει την πόρτα στον έρωτα.

Sharper

Το Apple TV+ μας φέρνει ένα ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Julianne Moore και Sebastian Stan. Ένας νεαρός εκδικείται την οικογένειά του που δεν τον αποδέχτηκε και εξαναγκάζει άλλους πλούσιους να κερδίσουν τον πλούτο που επιθυμεί.

Σειρές

You Season 4 Part I

Μέχρι τώρα ξέρεις αν είναι για σένα ή όχι αυτή η σειρά του Netflix. Το πρώτο μέρος του τελευταίου κύκλου της σειράς είναι διαθέσιμο λίγο πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και μας μεταφέρει στο Λονδίνο. Ο Τζο ορκίζεται να αφήσει πίσω το παρελθόν και να γίνει ο καλύτερος εαυτός του. Όμως, στον δύσκολο δρόμο προς τη λύτρωση, μια νέα εμμονή αρχίζει να κυριαρχεί.

Έτερος Εγώ

Καθώς τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, στις 23:00, θα ξεκινήσει η τελευταία σεζόν της μεγάλης επιτυχίας του Σωτήρη Τσαφούλια, το Cosmote Series Marathon HD μας προετοιμάζει για αυτόν τον κύκλο προβάλλοντας τους δύο προηγούμενους. Έτσι, το Σάββατο από τις 18:00 μπορείς να απολαύσεις (ή να θυμηθείς ξανά) το “Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές” και από την ίδια ώρα την Κυριακή, το “Έτερος Εγώ – Κάθαρσις”.

Bleach Thousand Year Blood War

Το επιτυχημένη anime συνεχίζεται με 13 νέα επεισόδια που είναι διαθέσιμα μέσα από το Disney+. Όταν ένας νέος εχθρός κάνει την εμφάνισή του, ο Kurosaki πρέπει να μπει ξανά στην μάχη για να βοηθήσει όσους τον έχουν ανάγκη.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1