Πέντε ρομαντικές κομεντί για να χαλαρώσεις με «Netflix and Chill»
Χαλαρές ταινίες γεμάτες ρομαντισμό στο Netflix.

Οι ρομαντικές κομεντί είναι ένα είδος ταινιών που πολλές φορές υποτιμάται. Μπορεί να μην είναι τόσο βαθυστόχαστες, αλλά αν είναι καλές είναι ικανές να σου «φτιάξουν» το κέφι και να σου «ανεβάσουν» τη διάθεση μέσα σε λίγη ώρα.

Γι’ αυτό το λόγο μπορούν να αποτελέσουν το καλύτερο «φάρμακο» τις ημέρες που δε θέλεις -ή δε μπορείς- να βγεις, αλλά και τις ημέρες που θέλεις κάτι ανάλαφρο και ξεκούραστο, γιατί η μέρα σου έμοιαζε απλώς ατελείωτη.

Έτσι, παρακάτω βρήκαμε πέντε ρομαντικές κομεντί που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή στο Netflix για να χαλαρώσεις λίγο πριν πας για ύπνο!

Πάμε να τις δούμε;

1. Set it Up

Υπόθεση: Δύο εξαντλημένοι προσωπικοί βοηθοί χρειάζονται επειγόντως διάλειμμα από το γραφείο και συνεργάζονται για να κάνουν τα εργασιομανή αφεντικά τους να ερωτευτούν.

2. The Perfect Date

Υπόθεση: Για να μπορέσει να σπουδάσει, ένας μαθητής φτιάχνει μια εφαρμογή και παριστάνει τον σύντροφο κοριτσιών. Όταν προκύπτουν αληθινά συναισθήματα, τα πράγματα περιπλέκονται.

3. Look Both Ways

Υπόθεση: Τη βραδιά της αποφοίτησής της από τη σχολή, η ζωή της Ναταλί χωρίζεται σε δύο παράλληλες πραγματικότητες, αφού κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τι θα φέρει η ζωή κι ο έρωτας;

4. Love in the Villa

Υπόθεση: Το ταξίδι των ονείρων της Τζούλι στη Βερόνα της Ιταλίας στραβώνει όταν ανακαλύπτει ότι πρέπει να μοιραστεί τη βίλα που νοίκιασε με έναν διαβολεμένα γοητευτικό άγνωστο.

5. Notting Hill

Υπόθεση: Η διασημότερη σταρ του Χόλιγουντ γνωρίζεται τυχαία μ’ ένα Λονδρέζο βιβλιοπώλη. Όταν όμως η φιλία τους αρχίζει να μετατρέπεται σε ρομαντικό φλερτ, ανακύπτουν όλα εκείνα τα προβλήματα που χωρίζουν έναν κοινό θνητό από μια… θεά της σόου μπίζνες.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 2