Eurovision 2023: Μόλις έγινε γνωστό ένα από τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού
Αρκετές είναι οι χώρες που έχουν ανακοινώσει τα τραγούδια που θα τις εκπροσωπήσουν στην Eurovision 2023, ένα όμως φαίνεται να ξεχωρίζει!

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που διανύουμε μπαίνουμε όλο και σε πιο εντατικούς ρυθμούς σε ό,τι αφορά τη Eurovision 2023. Μέσα στον επόμενο μήνα και κάτι, θα έχει ολοκληρωθεί η λίστα των 39 υποψήφιων τραγουδιών που θα διεκδικήσουν την πρωτιά στο Λίβερπουλ τον ερχόμενο Μάιο.

Μάλιστα, βράδυ του Σαββάτου (4/2) τρεις ακόμα χώρες ανακοίνωσαν τα τραγούδια που θα τους εκπροσωπήσουν στον Διαγωνισμό. Η Ισπανία θα εκπροσωπηθεί από τη Blanca Paloma, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Eaea», ενώ το νεαρό συγκρότημα Jocker Out από τη Σλοβενία έδωσε στην κυκλοφορία το δικό του κομμάτι, που έχει τον τίτλο «Carpe Diem».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Όμως, μία ήταν η συμμετοχή που ξεχώρισε από τους Εθνικούς Τελικούς του Σαββάτου και αυτή ανήκει στη Νορβηγία.

Η μόλις 20 ετών Alessandra Watle Mele κατάφερε να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του MGP 2023 και θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει τη Νορβηγία στη Eurovision 2023. Το κομμάτι της με τίτλο «Queen of Kings» ξεσήκωσε κοινό και κριτική επιτροπή και, ανάμεσα σε εννέα συμμετοχές, κατάφερε να ξεχωρίσει. Μάλιστα, το τραγούδι απέσπασε υψηλές βαθμολογίες από επιτροπές 10 ευρωπαϊκών χωρών που συμμετείχαν στη διαδικασία.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εκπροσώπηση στη Eurovision 2023, η Νορβηγία σκαρφάλωσε στην 7η θέση των στοιχημάτων. Αυτό την καθιστά αυτόματα μία από τις διεκδικήτριες χώρες για μία θέση στο βάθρο της διοργάνωσης.

Να σημειώσουμε πως η Alessandra Mele, πριν ακόμη αναδειχθεί νικήτρια στον Εθνικό Τελικό της Νορβηγίας, έκανε ποδαρικό στα Παγκόσμια Charts του Spotify, καταφέρνοντας να μπει στη λίστα με τα δημοφιλέστερα κομμάτια σε 5 χώρες. Αυτές ήταν οι Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Εσθονία και Ουγγαρία.

Η διάκριση αυτή δείχνει από πολύ νωρίς μία δυναμική του τραγουδιού της, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ήδη ως banger από τους fans του Διαγωνισμού.

Η Νορβηγία θα διαγωνιστεί στο Α’ Μισό του Α’ Ημιτελικού της Eurovision 2023 στις 9 Μαΐου, διεκδικώντας αρχικά την πρόκριση. Για να δούμε αν η 20χρονη Alessandra θα καταφέρει να καταπλήξει και το ευρωπαϊκό κοινό.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;