Survivor All Star: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση
Το αγώνισμα ασυλίας και επάθλου στο Survivor All Star είχε μία μεγάλη ανατροπή - Ποιος παίκτης αναδείχθηκε υποψήφιος για αποχώρηση

Το επεισόδιο του Survivor All Star που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (7/2) ξεκίνησε με εντάσεις εξαιτίας των… μαγειρεμάτων του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος πριν το συμβούλιο έπιανε τους πάντες για να τους ρωτήσει τι θα ψήφιζαν, αλλά και με τις διαφωνίες που είχαν οι παίκτες μεταξύ τους. Ωστόσο, το ανατρεπτικό αγώνισμα επάθλου και ασυλίας μας έδειξε τον τέταρτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Οι δύο ομάδες (και ιδιαίτερα οι Μπλε) του Survivor All Star έπρεπε να βάλουν τις αντιπαραθέσεις τους στην άκρη και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο αγώνισμα. Αυτό το αγώνισμα εκτός από ασυλία είχε και έπαθλο φαγητού με το νικητή να απολαμβάνει καγιανά.

Οι Μπλε άφησαν πίσω τους καυγάδες και έβγαλαν την ένταση τους στο στίβο μάχης με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 3-0, με το σερί τους να το «σπάει» ο Μάριος. Οι Μαχητές συνέχισαν με πείσμα και έκαναν το 7-2 με την Χαμπέρη να καταφέρνει να φέρει τη 2η νίκη για τους Διάσημους.

Ο Στάθης μείωσε σε 7-3 και κάπου εκεί οι Κόκκινοι άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμούς και πήγαν το ματς στο 7-7. Η Μαριαλένα έβαλε ξανά μπροστά τους Μπλε και ο Ηλίας τους έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, όμως Σταυρούλα και Μαρτίκας αποφάσισαν να στείλουν τη μάχη σε flag race.

Στον τελικό Ηλίας και Μελίνα έδειξαν πως το… ξεμάτιασμα λειτούργησε και επικράτησαν των Σταυρούλα και Μάριου χαρίζοντας την νίκη με 10-9, την πρώτη μετά από 7 σερί ήττες από τους κόκκινους.

Οι Μπλε, μετά από πολύ καιρό, επέστρεψαν στις νίκες στο Survivor All Star και έκατσαν όλοι μαζί να απολαύσουν φαγητό. Η ομάδα επέστρεψε στην καλύβα της με γεμάτα στομάχια και ξεκίνησαν τα προγνωστικά τους για το ποιον θα αναδείξουν υποψήφιο οι Κόκκινοι.

Σε αυτό το Συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός πριν στείλει τους Κόκκινους στην κάλπη ρώτησε τους Μπλε πως ένιωσαν που μετά από τόσο καιρό έφαγαν, με τους περισσότερους να λένε στον παρουσιαστή πως περισσότερο χάρηκαν με τη νίκη, παρά με τον καγιανά.

Την ώρα της κάλπης οι Διάσημοι, οι οποίοι δεν μπορούσαν να ψηφίσουν γυναίκα της ομάδας τους λόγω του κανόνα των τριών, έδειξαν παμψηφεί (10-1)  για υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος στεναχωρήθηκε με την απόφαση της ομάδας του.

Survivor All Star: Οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση

Μετά και τη χθεσινή ψηφοφορία, οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star είναι οι εξής:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;