MasterChef 7: Μία δοκιμασία αποχώρησης και ένας νέος «εισβολέας» στο αποψινό επεισόδιο
MasterChef 7: Όσα θα δούμε απόψε στο διαγωνισμό - Δείτε το trailer

Στο επεισόδιο του MasterChef 7 που προβλήθηκε χθες Δευτέρα (6/2) είδαμε ένα νέο Τεστ Δημιουργικότητας στο οποίο οι παίκτες και οι παίκτριες κλήθηκαν να «επιστρατεύσουν» τη δημιουργικότητά τους και να δημιουργήσουν ένα πιάτο εμπνευσμένο από μία ξένη κουζίνα αναλόγως με αυτή που τους έδωσε ένας άλλος παίκτης ή μία άλλη παίκτρια.

Ο Παύλος Λούλης, ο Χρήστος Πολιτάκης και ο Σταύρος Παπαδόπουλος ήταν οι παίκτες με τις τρεις πιο αδύναμες προσπάθειες, αφού δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις κριτές. Έτσι, σήμερα Τρίτη (7/2) καλούνται να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης και να αντιγράψουν ένα πιάτο στην πρώτη φάση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στην αρχή οι τρεις υποψήφιοι θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων, τόσο γευστικών όσο και τεχνικής, που απαιτεί μαγειρική αντίληψη και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Στη συνέχεια οι κριτές θα δοκιμάσουν τα πιάτα και οι δυό καλύτερες προσπάθειες θα περάσουν στον εξώστη και θα παραμείνουν ασφαλείς.

Ο παίκτης με το χειρότερο πιάτο, όπως έγινε και την προηγούμενη φορά, θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να διατηρήσει τη θέση του στο MasterChef 7. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί σε μία μαγειρική μονομαχία με έναν παίκτη από κάποιο παλιό MasterChef, το όνομα του οποίου δεν «προδίδει» το trailer.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Κάποιοι θα τα καταφέρουν από την πρώτη κιόλας δοκιμασία, ενώ κάποιος θα κληθεί να διεκδικήσει εκ νέου την παραμονή στο φετινό διαγωνισμό. Μετά την είσοδο του Γιώργου Πορφύρη, οι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι για τα νέα δεδομένα του διαγωνισμού και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν και να «αποκρούσουν» μαγειρικά όποιον επιχειρήσει να «εισβάλει» στην κουζίνα του φετινού διαγωνισμού.

Στο τέλος της δοκιμασίας το αποτέλεσμα θα κάνει δύσκολη τη δουλειά των τριών κριτών, οι οποίοι θα κληθούν να εξετάσουν κάθε λεπτομέρεια για να πάρουν την τελική τους απόφαση. Τελικά, θα παραμείνει ο παίκτης του MasterChef 7 στο σπίτι ή ο παλιός είναι αλλιώς και θα «εισβάλει» για να «ταράξει» εκ νέου τις ισορροπίες;

Δείτε το trailer:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΗΜ
46 - 40
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;