MasterChef 7: Η «εισβολή» ενός παίκτη από τα παλιά - Ποιος αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής
Το νέο επεισόδιο του MasterChef 7 είχε την επιστροφή ενός παλιού γνωστού του τηλεοπτικού κοινού, καθώς και μία αποχώρηση

Το επεισόδιο του MasterChef 7, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (7/2), είχε πολλές εκπλήξεις και αρκετές ανατροπές. Ένας παίκτης που άφησε ιστορία στον διαγωνισμό «εισέβαλε» και άλλαξε τις ισορροπίες.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, Παύλος Λούλης, Χρήστος Πολιτάκης και Σταύρος Παπαδόπουλος, οι οποίοι προέκυψαν από την προηγούμενη δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων. Με βάση αυτή τη δοκιμασία θα κρινόταν ποιοι θα παρέμεναν στο παιχνίδι και ποιος θα αποχωρούσε.

Στη δοκιμασία αυτοί, οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση από το MasterChef 7 έβαλαν τα δυνατά τους για να αποδώσουν σωστά, τόσο γευστικά όσο και τεχνικά, το πιάτο που κλήθηκαν να αντιγράψουν.

Μετά το πέρας της δοκιμασίας, οι κριτές του MasterChef 7 δοκίμασαν τα πιάτα των τριών παικτών. Δύο από τους επίδοξους σεφ, ο Παύλος και ο Χρήστος, κατάφεραν να γλιτώσουν και να κρατήσουν τη θέση τους, ενώ ο Σταύρος κλήθηκε να μονομαχήσει με έναν από τους παλιούς παίκτες του διαγωνισμού.

Ο λόγος για τον Ηλία Κιαζόλι, έναν παίκτη ο οποίος άφησε ιστορία στον διαγωνισμό, επέστρεψε για να μονομαχήσει για μία θέση στο MasterChef 7.

Σταύρος και Ηλίας προσπάθησαν έδωσαν «μάχη» για να διεκδικήσουν μία θέση στον διαγωνισμό μαγειρικής. Μάλιστα, το μαγειρικό αποτέλεσμα και των δύο, στο τέλος της δοκιμασίας, έκανε αρκετά δύσκολο το έργο των τριών σεφ – κριτών, οι οποίοι κλήθηκαν να εξετάσουν κάθε λεπτομέρεια για να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν πως η προσπάθεια του Ηλία Κιαζόλι ήταν καλύτερη και, έτσι, κατάφερε να βγάλει έξω από τον διαγωνισμό τον Σταύρο και να πάρει τη θέση του.

Η νέα προσθήκη φαίνεται πως δεν ενθουσίασε τους υπόλοιπους παίκτες του MasterChef 7, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν στο σπίτι με προβληματισμό!

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;