Μαρία Σολωμού: Τα podcasts, ο Mente Fuerte και οι φιλικές σχέσεις με παλαιότερους συντρόφους της
Η Μαρία Σολωμού μιλάει για τους πρώην συντρόφους της, τη συγκατοίκηση, τον Mente Fuerte και τα podcasts της που έχουν... διχάσει.

Η Μαρία Σολωμού συνάντησε την κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι». Η γνωστή ηθοποιός απάντησε στα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για τα podcasts που κάνει, καθώς και για τη σχέση της με τον τράπερ, Mente Fuerte.

Αρχικά, η Μαρία Σολωμού ανέφερε πως:

«Θέλω να σταματήσουν να ασχολούνται συνέχεια με αυτά που λέω στα podcast. Την αγαπώ την Έλενα (Χριστοπούλου). Και ξέρει πολύ καλά τι εννοώ για το στάτους, το μορφωτικό επίπεδο και την αισθητική για τις γυναίκες β’ κατηγορίας» 

Σε ερώτηση για τον αν έχει βιώσει ποτέ περιστατικά βίας σε κάποια σχέση της, η γνωστή ηθοποιός απαντά:

«Λεκτική βία και χειριστικές συμπεριφορές έχω βιώσει σε σχέση μου αλλά και στη δουλειά έχουμε δεχτεί πολλή ψυχολογική βία. Εμείς τότε νομίζαμε πως αυτό ήταν φυσιολογικό και σοκαριστήκαμε όταν έγιναν όλα αυτά» 

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού επισημαίνει πως υπάρχουν κάποιες φιλίες που εξελίσσονται σε έρωτες. Όμως, ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να πει τίποτα παραπάνω για αυτά που συζητιούνται.

Η Μαρία Σολωμού μίλησε και για τη συγκατοίκηση, αλλά και τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με παλαιότερους συντρόφους της. Η ίδια ανέφερε πως:

«Έχω αποφασίσει πως η επόμενη φορά που θα συγκατοικήσω θα είναι τα 70 μου. Με τον Μάριο (Αθανασίου) είμαστε πολύ αγαπημένοι. Με τις μεγαλύτερες χρονικά σχέσεις μου είμαστε πλέον, αδελφικοί φίλοι. Υπάρχουν τρεις όμως, που άμα τους πετύχω θα πάρω φόρα και θα τους πατήσω με το αμάξι, μεταφορικά γιατί είμαστε κατά της βίας» 

Δες ακόμα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
ΤΕΛ
76 - 58
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;