Γιώργος Ταλάντσεβ: «Για αυτό χρησιμοποίησα κινητό πέρυσι στο Survivor»
Γιώργος Ταλάντσεβ: «Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να καρφώσω άλλον άνθρωπο» είπε για τον Νίκο Μπάρτζη.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους παίκτες του Survivor All Star η αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη, πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου χρησιμοποίησε κρυφά κινητό τηλέφωνο. Η παραγωγή επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Μπάρτζη και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως το ίδιο έκανε και η Κατερίνα Δαλάκα.

Οι δυο κοπέλες παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού και αποβλήθηκαν οριστικά από το ριάλιτι.

Ένας πρώην Survivor, o Γιώργος Ταλάντσεβ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο ίδιος είχε χρησιμοποιήσει κινητό τηλέφωνο όσο ήταν στο παιχνίδι.

«Είναι ένα παιχνίδι. Εμείς το βλέπουμε από τον καναπέ μας, με τα πατατάκια μας. Όταν είσαι μέσα, το ξεχνάς αυτό, είναι ο τρόπος ζωής σου, η επιβίωσή σου. Είναι ψυχολογική υποστήριξη ένα τηλέφωνο, μπορεί να σου δώσει μεγάλο μπουστάρισμα» ανέφερε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Σε ερώτηση για τη δική του περίπτωση πέρυσι, σημείωσε: «Εγώ ήμουν μέσα 3,5 μήνες και ο Άρης 4 και κάτι. Αυτό που βλέπουμε τώρα έγινε στις 3 βδομάδες. Όταν αρχίσουν και σου λείπουν πρόσωπα και έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, δύσκολα θα πεις σε ένα κινητό. Σε καμία περίπτωση εμείς δεν καθόμασταν να πούμε τι συμβαίνει έξω. Εμείς θέλαμε απλώς να ενημερώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους ότι είμαστε καλά και ότι τους αγαπάμε. Η Ασημίνα δεν ξέρουμε τι ήθελε και γιατί το χρησιμοποίησε».

«Κάναμε λάθος και το δεχθήκαμε κατευθείαν. Απολογηθήκαμε πανελληνίως και αυτό θα μας κυνηγάει για πάντα. Από την άλλη λες δεν ήμασταν τελικά οι μόνοι. Την πληρώσαμε μόνο εμείς βέβαια» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Όσον αφορά στον Νίκο Μπαρτζη και στο «κάρφωμα» που εξέθεσε τις δύο γυναίκες: «Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να καρφώσω άλλον άνθρωπο. Είναι πολλά τα λεφτά βέβαια αλλά εγώ και ο Άρης δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε εκδικητικά».

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;