MasterChef 7: Οι παίκτες που κατάφεραν να μπουν τελευταίοι στο σπίτι
Οι πέντε παίκτες, που με τη δεύτερη ευκαιρία, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του MasterChef 7.

Μια δεύτερη και τελευταία ευκαιρία είχαν οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 7, που είχαν πάρει μαύρη ποδιά στις οντισιόν του διαγωνισμού μαγειρικής. Οι επίδοξοι σεφ θα έπρεπε να εντυπωσιάσουν τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Έχοντας στη διάθεση του μόλις 90 λεπτά για να παρουσιάσουν δύο πιάτα στους κριτές, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να διαχειριστούν το άγχος τους και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Μετά από τη δοκιμή των πιάτων, οι τρεις κριτές αποφάσισαν σε ποιους τρεις θα κάνουν την μαύρη σε λευκή ποδιά και θα τους δώσουν μία θέση στο σπίτι.

Αυτοί ήταν ο Σταύρος, ο Ρωμαίος και η Πωλίνα που ετοίμασαν τα καλύτερα πιάτα και κατάφεραν να πάρουνε μία θέση στο κυρίως μέρος του διαγωνισμό μαγειρικής. Οι υπόλοιποι κλήθηκαν να συνεχίσουν τη δοκιμασία τους, ετοιμάζοντας το δεύτερο πιάτο δικής τους έμπνευσης, προκειμένου να διεκδικήσουν τις δύο τελευταίες λευκές ποδιές και να μπουν στο σπίτι του MasterChef 7.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήρθαν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση μιας και μόνο δύο από όσους είχαν απέναντι τους θα μπορούσαν να συνεχίσουν στο παιχνίδι. Αυτοί ήταν ο Νίκος, ή αλλιώς Μότο Μότο όπως ζήτησε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον φωνάζει, αλλά και ο Αριστοτέλης.

Οι δύο παίκτες έκαναν την μεγάλη ανατροπή και πήραν τα δυο τελευταία εισιτήρια και να συμπληρώσουν την τελική 24αδα του MasterChef.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1