Justin Roiland: Η Adult Swim διακόπτει τη συνεργασία της με το δημιουργό του «Rick and Morty»
Justin Roiland: Η Adult Swim «κόβει» δεσμούς με το δημιουργό της θρυλικής σειράς «Rick and Morty» - Δείτε την ανακοίνωση

Η Adult Swim έριξε μία «βόμβα μεγατόνων» πριν από λίγες ώρες ανακοινώνοντας πως διακόπτει τη συνεργασία της με το Justin Roiland, ο οποίος είναι ο δημιουργός της σειράς «Rick and Morty».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Roiland (@justinroiland)

Ειδικότερα, πριν από λίγες ημέρες ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας μία είδηση κατά την οποία ο Justin Roiland ήρθε αντιμέτωπος με κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας. Το περιστατικό για το οποίο κατηγορείται ο δημιουργός της σειράς συνέβη το 2020, με μια γυναίκα με την οποία ο Justin Roiland συζούσε και έβγαινε εκείνο τον καιρό. Τον Αύγουστο του 2020 ο Justin Roiland συνελήφθη και να αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 δολαρίων.

Ο 42χρονος δήλωσε αθώος και αναμένει τη δίκη του, αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σωματική βλάβη και ψευδή φυλάκιση από απειλή, απάτη, βία ή δόλο.

Αν και το περιστατικό βίας συνέβη το 2020, τώρα ήρθε στην «επιφάνεια» και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Έτσι η Adult Swim, το αμερικανικό δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης που έχει τα δικαιώματα του Rick and Morty, ανακοίνωσε μέσω Twitter πως διακόπτει κάθε συνεργασία μαζί του. Έτσι, το «Rick and Morty» θα συνεχιστεί χωρίς καμία ανάμειξη από το Justin Roiland, ο οποίος ήταν και η φωνή πίσω από τους δύο πρωταγωνιστές.

Αναλυτικότερα, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς εξέδωσε μόλις την εξής ανακοίνωση:

Η Adult Swim σταμάτησε τη συσχέτισή της με τον Justin Roiland. Το Rick and Morty θα συνεχιστεί. To ταλαντούχο και αφοσιωμένο «πλήρωμά του» εργάζεται σκληρά στην 7η σεζόν.

Πηγή εικόνας: Wikimedia Commons

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;