Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αν αισθάνεται ότι εγώ δε λειτούργησα σωστά, δικαίωμά του»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τις υποθέσεις του #MeToo που βρίσκονται σε εξέλιξη στον χώρο του θεάτρου, τον Γιώργο Κιμούλη, τον Αλέξη Κούγια και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε σε αρκετά πρόσωπα της επικαιρότητας, με αφορμή και τις υποθέσεις για το #MeToo που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αρχικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και τη θεατρική παράσταση την οποία ανεβάζει. Όπως είπε:

«Ο κ. Κιμούλης είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, δεν έχει διωχθεί για κάτι ποινικά, ούτε και το κοινό τον έχει απορρίψει σαν ηθοποιό. Έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι αυτός νομίζει σωστό και το κοινό να κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και δήλωσε:

«Όλους όσοι έχουμε εμπλακεί στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη μας έχει κουράσει ψυχολογικά, γιατί ήταν ένας άνθρωπος της ζωής μας, δεν ήταν ένας άνθρωπος τελείως άγνωστος. Ειδικά εγώ που ήμουν πλάι του τόσα πολλά χρόνια, ασφαλώς και είναι πλήγμα για τη ζωή μου όλο αυτό.

Ο Πέτρος αναφέρθηκε σε πολλά άτομα, δικαίωμα του είναι αφού είναι κατηγορούμενος να πει αυτό που αισθάνεται. Δεν ήμουν μάρτυρας για τους βιασμούς, ήμουν μάρτυρας όπως και πολλοί άλλοι για όλο τον χαρακτήρα. Έτσι γίνεται συνήθως σε αυτές τις ποινικές δίκες. Επομένως, αν ο Πέτρος αισθάνεται ότι εγώ δε λειτούργησα σωστά, δικαίωμά του. Εγώ έχω τη συνείδησή μου πεντακάθαρη. Αν τύχει και συναντηθούμε κάποια στιγμή, έχω να του πω πάρα πολλά»

Σε ό,τι αφορά τον Αλέξη Κούγια, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε:

«Ο κ. Κούγιας έχει κόντρες με όλο τον κόσμο, έχει κόντρα με τον κάθε άνθρωπο που υπάρχει»

Και συνέχισε λέγοντας:

«Έχω πει στον κ. Δημητρακόπουλο ότι προσπαθεί να κάνει και τον ηθοποιό, δεν το καταφέρνει. Βλέπω ότι πολλοί δικηγόροι, ενώ κατηγορούν τα τηλεδικαστήρια, είναι μέσα σε αυτό το οποίο κατηγορούν και μερικές φορές γίνονται γραφικοί. Ο ίδιος ο κ. Δημητρακόπουλος προσπαθεί να πιάσει το συγκινησιακό του κοινού, το κάνει μάλλον με μη σωστό τρόπο.

Κακός ηθοποιός θα έλεγα»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;