My Style Rocks: «Συγγνώμη που δεν σε ξέρω στα social, γιατί είσαι διάσημη απ' ότι κατάλαβα»
Τζωρτζίνα και Νικόλ ήρθαν σε σύγκρουση με αφορμή τη συμπεριφορά της δεύτερης αλλά και τους χιλιάδες followers της στα social media.

Το My Style Rocks επέστρεψε σήμερα Τρίτη (24/1) με ένα νέο επεισόδιο, γεμάτο μόδα, ανατροπές αλλά και πολλές κόντρες.

Τζωρτζίνα και Νικόλ ήρθαν σε σύγκρουση με αφορμή τη συμπεριφορά της δεύτερης αλλά και τους χιλιάδες followers της στα social media, κάτι που η Τζωρτζίνα σχολίασε αρκετά δεικτικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Νικόλ εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της, παρουσιάζοντας το σημερινό της concept που όπως είπε, πήγε στη δουλειά της με τα ρούχα του αγοριού της και κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνισή της η Τζωρτζίνας, η οποία τη βαθμολόγησε με “1”.

«Και κάτι άλλο που δεν μου άρεσε… συγγνώμη που δεν σε ξέρω γιατί είσαι διάσημη από ότι κατάλαβα. Σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη με τους χιλιάδες followers που έχεις. Εγώ δεν έχω. Δεν με αφορά το κορίτσι που έχει 800.000 followers […] Είμαι μία γυναίκα που έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά στη ζωή μου δεν βγάζω φωτογραφίες για να βγάζω λεφτά. Δουλεύω! Όταν φεύγω από εδώ δεν σας αφορά αν πλένω, σιδερώνω ή αν πάω στη δεύτερή μου δουλειά και δεν έχω πολύ χρόνο. Εσύ με τα 400 ζευγάρια παπούτσια και τα 800.000 ρούχα, πες μου σε παρακαλώ την προηγούμενη εβδομάδα, τι styling έδειξες; Γιατί δεν είδα και κάτι ιδιαίτερο», είπε η Τζωρτζίνα τονίζοντας ότι προσπαθεί να τη βάλει στον ίδιο δρόμο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
20:00
-
ΑΕΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;