Κατερίνα Ντούσκα: Οι σπουδές στη Νομική & η εμπειρία της στη Eurovision
Η Κατερίνα Ντούσκα παραχώρησε συνέντευξη σε στήλη της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για τις σπουδές στη Νομική, τις συναυλίες στην Αμερική και τη συμμετοχή της στη Eurovision του 2018.

Η Κατερίνα Ντούσκα παραχώρησε συνέντευξη σε στήλη της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αποκάλυψε τα δικά της μικρά και μεγάλα μυστικά στους τηλεθεατές.

Η νεαρή ερμηνεύτρια μίλησε για τα δύσκολα χρόνια στη Νομική Σχολή, την πορεία της στη μουσική, καθώς και την εμπειρία που της άφησε η συμμετοχή της στη Eurovision το 2019.

Η Κατερίνα Ντούσκα εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που πέρασε όσο σπούδαζε. Η ίδια είπε:

«Το διάστημα που σπούδαζα στη Νομική ήταν από τα πιο δύσκολα για μένα. Σπούδαζα κάτι που δεν αγαπούσα, δεν μου ταίριαζε και περνούσα μία περίοδο έντονης αμφισβήτησης του ποια είμαι, τι θέλω να κάνω.

Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί η στροφή που έγινε εν τέλει στη μουσική ήταν αναπόφευκτη. Δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να είμαι καλά σαν άνθρωπος, χωρίς να έχω κάνει αυτό στη ζωή μου. Δεν έχω κοιτάξει πίσω ούτε στιγμή» 

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Ντούσκα αναφέρθηκε στο ταξίδι της στην Αμερική και τις συναυλίες της σε διάφορα μουσικά φεστιβάλ εκεί. Όπως αποκάλυψε η ίδια πρόκειται για εμπειρία που ήθελε πάντα να βιώσει και δήλωσε:

«Απ’ τα βήματά μου εκτός Ελλάδος στη μουσική ξεχώρισα όλη την περσινή χρονιά, ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου. Έπαιξα για πρώτη φορά σε πολύ μεγάλα αμερικανικά φεστιβάλ, που ήταν πάντα το όνειρό μου, και ταξίδεψα τη μισή Αμερική. Highlight της χρονιάς ήταν η κυκλοφορία του τραγουδιού μας «Bubble» με τον Leon of Athens μέσω της πλατφόρμας των Grammys» 

Η Κατερίνα Ντούσκα ερωτήθηκε και για την εμπειρία που της άφησε η συμμετοχή της στη Eurovision το 2018, όπου εκπροσώπησε τη χώρα μας με το κομμάτι «Better Love». Η ίδια παραδέχτηκε πως:

«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, σίγουρα θα άλλαζα αρκετά πράγματα. Κάποια πράγματα είχαν ξεφύγει πάρα πολύ από τον έλεγχό μου, γιατί όλα συμβαίνουν στον υπερθετικό βαθμό, είναι τρελά απαιτητικό και κάτι που χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα» 

Τέλος, η νεαρή τραγουδίστρια ερωτήθηκε εάν θα την ενδιέφερε να επιστρέψει στη σκηνή της Eurovision, με την Κατερίνα Ντούσκα να ξεκαθαρίζει πως:

«Δεν είναι κάτι που το έχω σκεφτεί σε καμία περίπτωση. Νιώθω σαν να είναι κάτι και πολύ μακρινό και πολύ νωπό ταυτόχρονα. Το έζησα με τα όλα του, οπότε δεν είναι κάτι που μου λείπει σαν επιθυμία»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;