Τρεις ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι νέες ταινίες και σειρές για να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται γεμάτο με πολλές επιλογές από νέες σειρές και ταινίες για όλα τα γούστα. Από το σκηνοθετικό ντεμπούτο μίας Ελληνίδας σκηνοθέτη που δεν πρέπει να χάσεις, μέχρι την επιστροφή μίας κωμικής σειράς που άφησε εποχή.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, όλες τις νέες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Babylon

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Damien Chazelle επιστρέφει με μία ταινία για το σινεμά και την ιστορία του. Ο σκηνοθέτης του “La La Land” μας μεταφέρει στην εποχή της μεγάλης αλλαγής από τις βουβές ταινίες στα γνωστά και ως talkies και μας χαρίζει μία ξέφρενη, απολαυστική και (ίσως) λίγο κουραστική ταινία για τη δύναμη του Σινεμά. Είναι καλή ταινία; Δεν μπορούμε να απαντήσουμε σίγουρα, αλλά οι τρεις ώρες που διαρκεί είναι αρκετά ευχάριστες.

Πίσω από τις Θημωνιές

Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα σε ταινία μεγάλου μήκους της Ασημίνας Προέδρου έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία με τους περισσότερους κριτικούς να δίνουν  θετικές κριτικές. Η ταινία που απέσπασε έξι βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ανάμεσά τους το βραβείο FIPRESCI για Ελληνική Πρεμιέρα και το βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου. Σε ένα χωριό κοντά στα βόρεια σύνορα της χώρας, μια τριμελής λαϊκή οικογένεια βιώνει τη σύγκρουση, όταν διαδοχικά τραυματικά συμβάντα πληγώνουν τις σχέσεις τους, φτάνοντάς τις στα όριά τους. Είναι μία από τις ελληνικές ταινίες που αξίζει να υποστηρίξεις και να δεις στις σκοτεινές αίθουσες.

Holy Spider

Η επίσημη πρόταση της Δανίας για την κατηγορία της Διεθνούς Ταινίας στα Όσκαρ 2023, η οποία έχει φθάσει και στη βραχεία λίστα της κατηγορίας, είναι πλέον διαθέσιμη στα Σινεμά. Μια δημοσιογράφος προχωρά όλο και βαθύτερα στη σκοτεινή πλευρά της ιρανικής πραγματικότητας, προσπαθώντας να αποκαλύψει το πρόσωπο ενός serial killer ο οποίος δολοφονεί ιερόδουλες στην ιερή πόλη Μασχάντ. Η ταινία έχει κερδίσει βραβεία ερμηνείας στις Κάννες και αποτελεί ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ με έντονη πολιτική κριτική.

Σειρές

That 90s Show

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η κλασσική κωμική σειρά “That 70s Show” επιστρέφει με νέα επεισόδια και μεταφέρεται στη δεκαετία του ’90. Η νέα σειρά που βλέπουμε μέσω του Netflix ακολουθεί το καστ της πρωτότυπης που έχει (πλέον) μεγαλώσει, αλλά και μία ομάδα νέων εφήβων που βιώνουν τη ζωή στο Wisconsin.

Your Honor Season 2

Στην πρώτη σεζόν της σειράς είδαμε τον Bryan Craston, ο οποίος υποδύεται έναν αξιοσέβαστο δικαστή, να αποφασίζει να καλύψει τον γιο του μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα με θύμα έναν νεαρό άνδρα. Όπως αποδείχτηκε, ο νεαρός άντρας ήταν γιος ενός μεγαλοεγκληματία, που υποδύεται ο Michael Stuhlbarg. Ο δεύτερος κύκλος επικεντρώνεται σε αυτόν. Τον βλέπουμε να προσπαθεί να μαζέψει τη ζωή του μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, ενώ έχει ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς με τον υπόκοσμο. Η σειρά προβάλλεται μέσα από το Cosmote Series HD.

Jung_E

Το Netflix έχει επενδύσει στο K-drama και μας φέρνει μία νέα sci-fi σειρά από την Νότιο Κορέα. Σε ένα μεταποκαλυπτικό 22ο αιώνα, μία ερευνήτρια θέλει να φτιάξει ένα νέο AI το οποίο θα βάλει τέλος στον εμφύλιο πόλεμο. Στόχος της να φέρει ξανά στη ζωή έναν στρατιώτη που έχει τιμηθεί ως ήρωας.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;