Survivor All Star: Τα συγκινητικά λόγια της Λαόυρας Νάργες για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Με αφορμή την αποχώρηση της Βαλαβάνη από το Survivor All Star, η Νάργες έκανε ένα Instagram Story πλέκοντας το εγκώμιο της καλής της φίλης.

Η μεγάλη ανατροπή έγινε στο Survivor All Star, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που προκάλεσε τεράστια έκπληξη στους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι “έπεσαν από τα σύννεφα”.

Μια πρώην Survivor που συμμετείχε στο παιχνίδι το 2017, μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι έκτοτε τους συνδέει μια στενή φιλία, έκανε ένα Instagram Story γράφοντας συγκινητικά λόγια για την καλή της φίλη. Ο λόγος για τη Λάουρα Νάργες.

«Είσαι δυνατή, έχεις τσαγανό, ανταγωνιστικότητα, πάθος και στηρίζεις πάντα τον συμπαίκτη σου ό,τι και να συμβαίνει. Εμείς που σε ξέρουμε και σε ζήσαμε καλά σε θαυμάζουμε πολύ. Πόσο μάλλον εγώ, δεν έφευγες από το πλάι μου. Ξέρεις εσύ. Τότε, σε μία άλλη εποχή, που περνάγαμε όμορφα, γελάγαμε, λέγαμε αστεία και κάναμε φάρσες ο ένας στον άλλον.

Ο μόνος σκοπός; Να ζήσουμε την εμπειρία και να έρθουμε κοντά στον εαυτό μας. Και να περάσουμε καλά!!! Είχαν άλλη ουσία τα πράγματα τότε και είμαστε τυχεροί που το ζήσαμε έτσι. I’m proud of you girl. Όλα για καλό συμβαίνουν, πάντα», έγραψε η Λάουρα Νάργες για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;