My Style Rocks: H κόντρα της Emilia και της Ρέινα για τις μάρκες - Τι απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Η Emilia ισχυρίστηκε πως η φούστα της Ρέινα δεν ήταν vinyl αλλά δερματίνη, με εκείνη να επιμένει ότι είναι vinyl.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ το απόγευμα της Τετάρτης (18/1) και οι κόντρες ανάμεσα στις παίκτριες δεν έλειψαν.

Μετά από την ένταση ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Emilia Vodos, η παίκτρια ήρθε σε σύγκρουση με την Ρέινα, με αφορμή το vinyl ύφασμα που φορούσε η δεύτερη, αλλά και τις τσάντες που παραπέμπουν σε brand, αλλά δεν ήταν αυθεντικές.

Συγκεκριμένα, η Emilia ισχυρίστηκε πως η φούστα της Ρέινα δεν ήταν vinyl αλλά δερματίνη, με εκείνη να επιμένει ότι είναι vinyl. Η Ρέινα, μάλιστα, προκάλεσε την Emilia να συγκρίνουν τα υφάσματα που φορούσαν και έτσι η δεύτερη σηκώθηκε, πήγε προς το μέρος της και της έδειξε πως δεν είναι το ίδιο.

Στη συνέχεια, η Emilia αναφέρθηκε και σε ένα ακόμη στοιχείο που δεν της άρεσε, λέγοντας πως η τσάντα της παίκτριας παραπέμπει σε οίκο μόδας, αλλά δεν είναι.

«Δεν μου αρέσει που κουβαλάς πράγματα μαζί σου, που δείχνουν να είναι ένα brand, χωρίς να είναι. Δεν ήθελα να το πω on air αλλά… Μην με προκαλείς τώρα άλλο. Μου κουβαλάς μια τσάντα, τι είναι αυτή η τσάντα; Δεν επιτρέπεται, δεν είναι σωστό να δείχνουμε στον κόσμο κάτι, το οποίο δεν είναι. Παραπέμπουν σε Gucci και Dior αλλά δεν είναι».

«Ό,τι θέλουμε μπορούμε να φοράμε» της απάντησε η Ρέινα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε θέση, υποστηρίζοντας τη Ρέινα.

«Ας ξεκινήσουμε από το ότι πολλά πράγματα πλέον μοιάζουν μεταξύ τους, μοιάζουν με πολλά μεγάλα brands. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποκτήσει κάποιος το ίδιο πράγμα σε άλλη ποιότητα. Δεν έχει καμία σημασία. Ό,τι μας αρέσει, μπορούμε να το πάρουμε. Ο κάθε άνθρωπος όπως μπορεί και όπως θέλει», είπε η κριτής.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;