My Style Rocks: Δυνατό comeback με «άρωμα» μόδας - Τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter
My Style Rocks: Το αγαπημένο show μόδας ξεκίνησε για τα καλά και τα γρανάζια των social πήραν μπρος!

Το My Style Rocks επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μαζί με μεγάλες «δόσεις» μόδας αλλά και ανταγωνισμού. Στο τέλος κάθε εβδομάδας, η πιο καλοντυμένη παίκτρια θα κερδίζει 2.500 ευρώ, γεγονός που ωθεί τις συμμετέχουσες να παρουσιάσουν τα πιο πρωτότυπα και ευφάνταστα outfits που θα εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεοπτικό κοινό.

Τα πρώτα catwalks αποτελούν ήδη γεγονός και ο πήχης είναι ήδη ανεβασμένος σε υψηλά επίπεδα. Στο «τιμόνι» βρίσκεται η μοναδική Κατερίνα Καραβάτου, η οποία παρουσιάζει το show μόδας με κέφι και άπλετη θετική ενέργεια.

Η κριτή επιτροπή απαρτίζεται από τρία πρόσωπα που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε αγαπήσει. Ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός, ήδη ψάχνει «χαρακτήρα» στα σύνολα των κοριτσιών, ενώ το δημοφιλές μοντέλο και παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν χαρίζεται από την πρώτη μέρα, διαφωνώντας με τις παίκτριες όταν το κρίνει σωστό. Από την άλλη ο Στέλιος Κουδουνάρης ως σταθερή αξία του show, κάνεις εύστοχες στυλιστικές παρατηρήσεις που πηγάζουν από τη μεγάλη εμπειρία του στη μόδα και συνεχίζει να χαρίζει ατάκες που τα social media λατρεύουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Style Rocks Greece (@grmystylerocks)

Οι εννέα διαγωνιζόμενες, άλλοτε μεταμορφώνονται σε fashion icons και άλλοτε βγαίνουν εκτός concept, με αποτέλεσμα το «θερμόμετρο» της μόδας να ανεβαίνει σε υψηλές θερμοκρασίες, αφού οι κόντρες και οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμη και από τα πρώτα επεισόδια του show που έγινε η λατρεία του μεσημεριού. Άλλωστε, αυτό φαίνεται και από τα social media που σχολιάζουν ανελλιπώς όσα συμβαίνουν σε κάθε επεισόδιο στο πλατό του ΣΚΑΪ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Style Rocks Greece (@grmystylerocks)

Το Twitter αποθεώνει το come back του My Style Rocks

Δε λείπουν φυσικά και τα χιουμοριστικά tweets ανά επεισόδιο:

Πηγή Κεντρικής Φωτογραφίας: Instagram

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
63'
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;