Survivor All Star: Οι δύο παίκτες που συμπληρώνουν την τριάδα των υποψήφιων προς αποχώρηση
Survivor All Star: Οι Διάσημοι έχασαν ξανά στο αγώνισμα της ασυλίας και έπρεπε να αναδείξουν ακόμα δύο υποψήφιους προς αποχώρηση

Ο βαθμός δυσκολίας το Survivor All Star ανεβαίνει με τους να παίκτες να πρέπει, πλέον, να αντιμετωπίζουν πιο απαιτητικές δοκιμασίες για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν τα έπαθλα και τις ασυλίες.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, 15 Ιανουαρίου, οι Μαχητές πήραν τη νίκη στο flag race και κέρδισαν για πρώτη φορά το έπαθλο φαγητού. Επομένως, οι Διάσημοι ήταν αυτοί που οδηγήθηκαν σε ψηφοφορία, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση προς έκπληξη πολλών. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, 16 Ιανουαρίου, είδαμε ένα υδάτινο race.

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με στόχο να διεκδικήσουν την πολυπόθητη ασυλία, καθώς και το έπαθλο φαγητού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Ο αγώνας αποδείχθηκε αρκετά δύσκολος για τους παίκτες του Survivor All Star, οι οποίοι έκαναν δυνατά ματσαρίσματα και χάρισαν δυνατές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό. Για μία ακόμα φορά, οι Μαχητές εξασφάλισαν την νίκη και το έπαθλο. Έτσι, οι Διάσημοι έπρεπε να βγάλουν στον τάκο άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση δίπλα στον Κώστα Παπαδόπουλου.

Οι παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star και θα πρέπει να διεκδικήσουν την παραμονή στο παιχνίδι ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία δεν έχει χαρίσει πολλές νίκες στην ομάδα της, και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος μίλησε για σχέδιο και στρατηγική τριών παικτών πίσω από την πλάτη του.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
90'
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
4'
74 - 58
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;