Στέλιος Ρόκκος: Βγήκε από την εντατική - Ποια η κατάσταση της υγείας του
Βγήκε από την εντατική ο Στέλιος Ρόκκος, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Βγήκε από την εντατική ο Στέλιος Ρόκκος, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, το περασμένο Σάββατο.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε αισθανθεί αδιαθεσία και μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο της Λήμνου. Οι γιατροί έκριναν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών. Έτσι λίγη ώρα αργότερα ο 58χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα.

Πλέον, έχει ξεπεράσει πλέον κάθε κίνδυνο και αναρρώνει.

Ο θεράπων ιατρός του, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, χαρακτηρίζοντάς την “εξαιρετική“.

«Ο Στέλιος Ρόκκος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Πέρασε ένα πρόβλημα με την υγεία του που αντιμετωπίστηκε πλήρως και επαρκώς σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν του έχει αφήσει κανένα πρόβλημα. Πήγαν όλα καλά. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα πρέπει να απέχει από τις υποχρεώσεις του για να αναρρώσει πλήρως. Σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει κανονικά».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;