MasterChef 7: Τι σημαίνουν οι λευκές και οι μαύρες ποδιές που παίρνουν οι διαγωνιζόμενοι στις audition
Οι κανόνες άλλαξαν στο MasterChef 7 και οι παίκτες που περνάνε από τις audition διεκδικούν λευκές και μαύρες ποδιές - Τι σημαίνουν;

Το MasterChef 7 επέστρεψε τη Δευτέρα (16/01) στο πρόγραμμα του STAR και είδαμε τις πρώτες audition. Σε αυτές, αλλά και σε αυτές που θα δούμε στη συνέχεια, οι κριτές θα μοιράσουν στους διαγωνιζόμενους λευκές και μαύρες ποδιές. Τι σημαίνουν, όμως, αυτές;

Ο νέος κύκλος του διαγωνισμού μαγειρικής έρχεται ανανεωμένος και γεμάτος αλλαγές. Μάλιστα, σε ένα απόσπασμα που είδαμε πριν την μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 7, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε τους νέους κανόνες του παιχνιδιού.

Λευκές και μαύρες ποδιές διεκδικούν οι διαγωνιζόμενοι

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που φέρνει ο νέος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής του STAT είναι η απουσία του bootcamp. Όπως έγινε γνωστό, το bootcamp αποτελεί πλέον παρελθόν και οι διαγωνιζόμενοι που ξεχωρίζουν από τις audition θα παίρνουν είτε μαύρη, είτε λευκή ποδιά, είτε δε θα περνάνε στην επόμενη φάση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Όσοι διαγωνιζόμενοι πάρουν λευκή ποδιά στις audition θα βρεθούν απευθείας στο σπίτι του MasterChef 7, ενώ όσοι πάρουν μαύρη ποδιά έχουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;