Just the 2 of Us: Τα ζευγάρια που πέρασαν στον μεγάλο τελικό
Τα τέσσερα ζευγάρια που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του «Just the 2 of Us».

Ο ημιτελικός του «Just the 2 of Us» τα είχε όλα. Κάλαντα, εξαιρετικές εμφανίσεις από τους διαγωνιζόμενους, πολλή μουσική, πλούσια δώρα και καταπληκτικούς καλεσμένους. Στο τέλος της βραδιάς, μάλιστα, μάθαμε και τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό!

Η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Καίτη Γαρμπή, οι Γιάννης και Κωνσταντίνος Βελισσάρης μετέτρεψαν το πλατώ του show σε ένα μεγάλο πάρτι, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις μεγάλες τους επιτυχίες. Ο Μιχάλης και ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης μας ταξίδεψαν στην Κρήτη με τις μουσικές τους συνοδεία χορευτικού συγκροτήματος.

Τα έξι διαγωνιζόμενα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ερμηνεύοντας το τραγούδι της εβδομάδας αλλά και ένα χριστουγεννιάτικο λόγω της ημέρας. Τα ζευγάρια ήθελαν να κερδίσουν μία θέση στον τελικό του «Just the 2 of Us».

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ισοφάρισαν τρία από τα έξι ζευγάρια. Τα ζευγάρια κατάφεραν να συγκεντρώσουν το απόλυτο 40άρι και αυτά ήταν ο Πάνος με τη Φωτεινή, ο Λευτέρης με τη Λόλα και ο Μαυρίκιος με την Ιλάειρα. Ακολούθησαν η Ματίνα με τον Βασίλη με 39 βαθμούς και η Didi με τον Παναγιώτη με 34. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρέθηκαν η Μελίνα και ο Ιωάννης με 32 βαθμούς.

Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο είχε και πάλι το τηλεοπτικό κοινό. Ο παρουσιαστής του «Just the 2 of Us», Νίκος Κοκλώνης, ανακοίνωσε τα ζευγάρια που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό.

Τα τέσσερα ζευγάρια που προκρίθηκαν ήταν τα εξής:

Πάνος – Φωτεινή
Λευτέρης – Λόλα
Ματίνα – Βασίλης
Ιλάειρα – Μαυρίκιος

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;