Πέντε ταινίες και έξι σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά αυτό το ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων 2022 έχει να μας προσφέρει αρκετές νέες ταινίες και σειρές για να απολαύσεις με την οικογένειά σου ή την παρέα σου εάν δε θέλεις να δεις ξανά τις κλασσικές χριστουγεννιάτικες. Από μία γλυκιά ιστορία μίας κόρης και του πατέρα της που θα σε συγκινήσει μέχρι ένα μυστήριο γυρισμένο στις Σπέτσες.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις καλύτερες ταινίες και σειρές της εβδομάδας;

Ταινίες

Aftersun

Μια γυναίκα θυμάται τις διακοπές που πέρασε μικρή, με τον χωρισμένο πατέρα της, στη διάρκεια ενός καλοκαιριού χαμένου βαθιά στη μνήμη, αλλά καθοριστικού και για τους δυο. Είναι μια ταινία που παρακολουθείς χαμογελαστός στην αρχή και γλυκύτατα δακρυσμένος στο τέλος. Μία από τις ταινίες που έρχεται με διθυραμβικές κριτικές από το εξωτερικό και σίγουρα δε θα σε αφήσει ασυγκίνητο!

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Η ταινία που περιμέναμε πώς και πώς! Ο Rian Johnson συνεχίζει το ταξίδι του Benoit Blanc, που τον υποδύεται ο Daniel Craig, στις Σπέτσες. Μία κωμωδία μυστηρίου στα χνάρια των κλασσικών ιστοριών της Agatha Christie με αρκετό σύγχρονο σχολιασμό για τους πλούσιους, αυτούς που κερδίζουν από αυτούς και όλο το σύστημα που δεν τους ελέγχει. Η ταινία έχει κερδίσει, ήδη, διθυραμβικές κριτικές και δεν πρέπει να τη χάσεις!

Army Baby

Παραμονές Χριστουγέννων, σε ένα στρατόπεδο κάπου στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον ‘Έβρο. Ένα ταξί καταφθάνει έξω από την πύλη και μεταφέρει, ασυνόδευτο, ένα μωρό. Μία ελληνική χριστουγεννιάτικη κωμωδία για εσένα που θέλεις να δεις κάτι ανάλαφρο και χωρίς πολύ σκέψη. Ή για όσους δεν βρουν εισιτήρια για το “Avatar: The Way of Water”.

Roald Dahl’s Matilda The Musical

Για όσους αγαπούν τα μιούζικαλ, το Netflix μας μεταφέρει στο Broadway με μία διαφορετική οπτική στο βραβευμένο με Tony και Olivier μιούζικαλ που βασίστηκε στη γνωστή ταινία “Matilda”. Στο μιούζικαλ πρωταγωνιστούν οι Alisha Weir, Lashana Lynch και Emma Thompson.

Top Gun: Maverick

Η πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και αυτή που κανείς δεν περίμενε να είναι τόσο καλή. Ο Tom Cruise επέστρεψε με ένα από τα καλύτερα blockbuster και μας έκανε όλους να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό σε μία ταινία δράσης που πρέπει να δεις (αν δεν είδες στο Σινεμά). Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, μετά το οικογενειακό τραπέζι, το Cosmote Cinema 1HD σου φέρνει μία από τις καλύτερες κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς (μία που θα δούμε σίγουρα στα Όσκαρ 2023) στις 21:00 στην οθόνη σου.

Σειρές

The Witcher: Blood Origin

Η νέα μίνι σειρά στον κόσμο του “The Witcher” έρχεται την Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου. Η σειρά είναι ότι πρέπει για το απόλυτο binge watch των Χριστουγέννων, καθώς αποτελείται από μόλις τέσσερα επεισόδια. Η νέα μίνι σειρά με πρωταγωνίστρια Michelle Yeoh αποτελεί πρίκουελ της σειράς που έχουμε λατρέψει από το Netflix.

Maestro

Από τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, η νέα τηλεοπτική επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι διαθέσιμη στο Netflix. Τώρα είναι η ώρα, για όσους δεν την είδα κατά τη διάρκεια της προβολής της, να απολαύσουν ολόκληρο τον πρώτο κύκλο. Μία από τις πιο προσεγμένες και καλύτερες ελληνικές παραγωγές, που αξίζει να δεις. Δεν είναι τυχαίο που η σειρά, από όταν μπήκε στην πλατφόρμα βρίσκεται στο νούμερο 1 της Ελλάδας.

Emily in Paris Season 3

Η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης ρομαντική κομεντί του Netflix με πρωταγωνίστρια τη Lily Collins είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, στην πλατφόρμα. Ετοιμάσου για περισσότερο δράμα, περισσότερη κωμωδία και περισσότερη μόδα στην πόλη του… έρωτα.

Μία Νύχτα του Αυγούστου

Η συνέχεια της επιτυχημένης (και ίσως καλύτερης) ελληνικής σειράς “Το Νησί”, ολοκληρώνεται με ένα διπλό επεισόδιο την ημέρα των Χριστουγέννων. Μέσα από 14 επεισόδια, η σειρά της Ζωής Σγουρού είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη σειρά. Μας βάζει στην ψυχοσύνθεση των χαρακτήρων, αλλά και το πόσο μία γυναικοκτονία στιγματίζει όλους τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτή, τις φυλακές στις οποίες κλεινόμαστε. Θεωρώ πως η σειρά αποτελεί την καλύτερη ελληνική σειρά της χρονιάς. Σίγουρα δεν είναι για όλους, όμως, αξίζει τον χρόνο σου. Είναι η τηλεόραση που απαιτεί απόλυτη προσοχή και σε επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο.

Alice in Borderland Season 2

Η αναπάντεχη επιτυχία του Netflix από την Ιαπωνία επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν της. Για να λύσουν το μυστήριο του Borderland και να επιστρέψουν στον αρχικό του κόσμο, ο Arisu και οι σύντροφοί του πρέπει να αναλάβουν ακόμη πιο δύσκολα και επικίνδυνα παιχνίδια.

Jack Ryan Season 3

Η τρίτη σεζόν της σειράς δράσης του Amazon Prime Video είναι διαθέσιμη και θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Η σειρά θα έχει ακόμα έναν κύκλο, ενώ σε αυτόν τον κύκλο ακολουθούμε τον Jack Ryan, τον πράκτορα της CIA να έχει εξαφανιστεί. Περιπέτεια, δράση και αρκετές δόσεις αδρεναλίνης σε περιμένουν στην τρίτη αυτή σεζόν!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;