GNTM 5: Ο ημιτελικός στο Μιλάνο και η δυναμική επάνοδος της Σοφίας Χατζηπαντελή - Χαμός στο Twitter
GNTM 5: Η επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή και οι αντιπαραθέσεις με τη Βίκυ Καγιά - «Είναι είδωλο. Το επεισόδιο απέκτησε άλλο ενδιαφέρον»

O ημιτελικός του GNTM 5 είναι γεγονός.

Με άρωμα Ιταλίας και πολλές δοκιμασίες, τα επίδοξα μοντέλα διεκδικούν μία θέση στον μεγάλο τελικό.

Tο επεισόδιο της Τρίτης (20/12) ξεκίνησε με με πλάνα από τη Ρώμη, με την Κότυ, τη Μαρίτα, τη Μάρα, τη Βικτώρια και την Αλεξία να δείχνουν ενθουσιασμένες μόνο και μόνο από τις εικόνες που αντικρύζουν. Οι κριτές υποδέχτηκαν τα κορίτσια σε ένα μαγικό σημείο της πόλης, πολύ κεντρικό, και τις ενημέρωσαν για το τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια.

Ο Τάσος Σοφρωνίου τους είπε πώς πριν από τη δοκιμασία, η κάθε μια από τις πέντε τους θα πάνε σε έναν ιδιαίτερο προορισμό που θα τον διαλέξουν μόνες τους σε ένα παιχνίδι με φακέλους. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η κάθε κοπέλα έπρεπε να επιλέξει έναν φάκελο, που μέσα του έκρυβε ένα μέρος έκπληξη, λέγοντας στα κορίτσια ότι κάπου εκεί θα τους περιμένει και ένα πρόσωπο έκπληξη αντίστοιχα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Aνάμεσα στις στιγμές που ξεχωρίζουν στο αποψινό επεισόδιο, είναι η επάνοδος της Σοφίας Χατζηπαντελή, η οποία επέστρεψε δριμύτερη και έτοιμη να απασχολήσει για άλλη μία φορά το τηλεοπτικό κοινό. Ήδη από τα πρώτα πλάνα τη βλέπουμε έτοιμη να λέει την άποψή της με μεγάλη ειλικρίνεια και να διαφωνεί με τη Βίκυ Καγιά για θέματα όπως τα τατουάζ (τι πιο σύνηθες)!

GNTM 5: Η επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή έβαλε «φωτιά» στο Twitter

Και γιατί όχι, αφού αυτή την επάνοδο την περίμενε καιρό. Η guest κριτής που απασχόλησε ιδιαίτερα τα social media γίνεται για άλλη μία φορά το επίκεντρο του reality και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και της δημοφιλούς πλατφόρμας, Twitter.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;