Μουντιάλ 2022: Τα δύο δευτερόλεπτα της απόλυτης σιωπής στην Αργεντινή πριν από το τελευταίο πέναλτι
Μουντιάλ 2022: Όλη η χώρα σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ντελίριο πανηγυρισμών στην Αργεντινή για την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022. Από την αρχή της διοργάνωσης μέχρι και τώρα η χώρα της Λατινικής Αμερικής κινείται σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για να έρθει η σημερινή ημέρα της υποδοχής των τροπαιούχων του Μουντιάλ και εκατομμύρια Αργεντινή να ξεχυθούν στους δρόμους όλης της χώρας, απ’  άκρη σ’ άκρη, πέρασε ένας μήνας αγωνίας και άγχους.

Κυρίως στον μεγάλο τελικό που μετατράπηκε σε θρίλερ με χιτσκοκικό φινάλε.

Το πόσο σημαντικός ήταν ο αγώνας της Κυριακής κόντρα στη Γαλλία φαίνεται στο βίντεο που έχει καταγράψει ποδηλάτης ο οποίος έκανε βόλτα στο Μπουένος Άιρες την ώρα που ο Γκονζάλο Μοντιέλ βρέθηκε στα 11 βήματα απέναντι από τον Ούγκο Γιορίς.

Για δύο δευτερόλεπτα στο βίντεο δεν ακούγεται τίποτα αλλά όταν ο Μοντιέλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα τότε ακολουθεί χαμός.

Αρχικά ακούγεται μια τεράστια συλλογική κραυγή και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα οι δρόμοι πλημμύρισαν από οπαδούς της Αργεντινής που πανηγύριζαν για τον τίτλο.

Οι Αργεντινοί από την στιγμή που ο Πολωνός διαιτητής του τελικού, Σίμον Μαρτσίνιακ, σφύριξε τη λήξη μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν σταματήσει να πανηγυρίζουν, με συγκλονιστικά βίντεο να ανεβαίνουν στα social media, όπως αυτό στο Μπουένος Άιρες, με έναν ηλικιωμένο άντρα να σηκώνεται στα χέρια από τους συμπατριώτες του μαζί με το αναπηρικό του καροτσάκι!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;