Johnny Depp: Το ποσό που συμφώνησε να πληρώσει στον ηθοποιό η Amber Heard
Ο Johnny Depp και η πρώην πλέον σύζυγός του, Amber Heard, έφτασαν σε συμφωνία.

Το πιο πολύκροτο διαζύγιο του Χόλιγουντ έλαβε τέλος. Ο Johnny Depp και η πρώην πλέον σύζυγός του, Amber Heard, έφτασαν σε συμφωνία.

Οι δικηγόροι του ζευγαριού αποφάσισαν για την ασφαλιστική εταιρεία της Heard να πληρώσει στον Depp 1 εκατ. δολάρια, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην υπόθεση.

Όμως, σύμφωνα με τη DailyMail, δεν υπάρχουν περιορισμοί για το τι μπορεί να πει αναφορικά με την υπόθεση και δεν έχει αποδεχθεί την ενοχή της.

«Η Amber ανυπομονεί τώρα να συνεχίσει τη ζωή της όπως σχεδίαζε να κάνει πριν από έξι χρόνια», είπε στη Mail Online πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού.

«Θέλει να αφήσει πίσω της αυτό το ατυχές επεισόδιο και να στραφεί σε αυτό που αγαπά στη ζωή. Την καριέρα της, την οικογένειά της και τους στόχους της».

Η απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωσε τον Johnny Depp ήρθε τον περασμένο Μάιο, όταν το δικαστήριο της Βιρτζίνια τάχθηκε κατά της Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στην ετυμηγορία τους, οι ένορκοι έκριναν ότι η 36χρονη δυσφήμισε τον 58χρονο στο άρθρο που είχε γράψει του 2018 και το οποίο είχε δημοσιευτεί στην Washington Post, όπου έλεγε πως έχει επιζήσει από ενδοοικογενειακή βία, “φωτογραφίζοντας” τον ηθοποιό.

Οι ένορκοι κατέληξαν στο ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο.

Η πολύκροτη δίκη διήρκεσε 6 εβδομάδες και μεταδόθηκε live σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, με ουκ ολίγες λεπτομέρειες της κοινής ζωής του πρώην ζευγαριού να βγαίνουν στη φόρα. Ναρκωτικά, σεξουαλικές επιθέσεις, ιδιωτικά νησιά και τζετ, κομμένα δάχτυλα από την μία πλευρά, σωματική, ψυχολογική, λεκτική και σεξουαλική κακοποίηση από την άλλη.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;