Just the 2 of Us: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση
Με μία διπλή αποχώρηση ολοκληρώθηκε το χθεσινό live του «Just the 2 of Us».

Το «Just the 2 of Us» έχει μπει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό. Το μουσικό σόου με παραγωγό και παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, μας χάρισε ακόμα ένα βράδυ Σαββάτου γεμάτο τραγούδι, ενώ σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής για τη φετινή σεζόν.

Η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν πιστοί στη θέση τους στην κριτική επιτροπή και τα ζευγάρια του «Just the 2 of Us» υποδέχθηκε, όπως κάθε εβδομάδα, η Κατερίνα Στικούδη. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μαζί με τους επαγγελματίες παρτενέρ τους προκειμένου να γοητεύσουν τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό και να διατηρήσουν τη θέση τους στο σόου.

Καθώς στο προηγούμενο live δεν υπήρξε αποχώρηση, σε αυτό δύο ήταν τα ζευγάρια, που έμελλε να είναι και κάνουν την τελευταία εμφάνιση στη σκηνή του σόου. Μετά τις δύο εμφανίσεις που παρουσίασε το κάθε ζευγάρι, ο πίνακας κατάταξης με την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής βρήκε στην κορυφή τον Πάνο Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα και τον Λευτέρη Μητσόπουλος με την Λόλα, ενώ στην τελευταία θέση ο Παύλος Σταματόπουλος με την Άντζελα Δημητρίου.

Στο «Just the 2 of Us» τον τελευταίο λόγο έχει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Έτσι, λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης στάθηκε δίπλα στα ζευγάρια προκειμένου να ανακοινώσει τα αποτελέσματα όπως αυτά διαμορφώθηκαν σε συνδυασμό της βαθμολογίας των κριτών και της ψηφοφορίας των τηλεθεατών.

Τελικά, τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν από το «Just the 2 of Us» λίγο πριν τον μεγάλο τελικό ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος με την Άντζελα Δημητρίου και ο Τόλης Παπαδημητρίου με την Μπέσσυ Αργυράκη!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;