Αυτό είναι το ποτό που ανεβάζει τη λίμπιντο των ανδρών
Πώς το συγκεκριμένο ποτό προσφέρει οφέλη στη σεξουαλική ζωή των ανδρών, αν καταναλώνεται με μέτρο.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ μειώνει τις επιδόσεις των αντρών στο κρεβάτι.

Το αλκοόλ λοιπόν δεν πρέπει να κατατάσσεται στα αφροδισιακά, καθώς δυσκολεύει την επίτευξη και τη διατήρηση της στύσης, άρα και την επίτευξη του οργασμού, για τον άντρα.

Οι ειδικοί επισημαίνουν πως δεν χρειάζεται οι άντρες να απέχουν εντελώς από την κατανάλωση αλκοόλ για να προστατεύσουν τη στύση τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πίνουν με μέτρο. Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κατάχρησης Αλκοόλ και Αλκοολισμού, ως «μέτρια κατανάλωση αλκοόλ» ορίζονται τα δύο ποτά την ημέρα για τους άντρες και το ένα ποτό για τις γυναίκες.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει ένα ποτό που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τη σεξουαλική ζωή των ανδρών και να ανεβάσει τη λίμπιντο.

Πρόκειται για την μπύρα. Αν η μπύρα καταναλώνεται συνετά και με μέτρο μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και ευεργετική για τη σεξουαλική ζωή των ανδρών. Αφού σύμφωνα με τους ειδικούς, η μπύρα, φαίνεται πως σε μέτριες ποσότητες προσφέρει διάφορα οφέλη.

Η κατανάλωσή της πρέπει να γίνεται με μέτρο. Σε διαφορετική περίπτωση η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μεταξύ άλλων, επηρεάζει αρνητικά και τη λίμπιντο των ανδρών.

Τα 3 οφέλη της μπύρας για τη σεξουαλική ζωή των ανδρών

Τόνωση της λίμπιντο

Οι σκούρες μπύρες περιέχουν σημαντικές ποσότητες σιδήρου, συστατικό που διευκολύνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα και επομένως συμβάλλει στην καλή και διαρκή στύση.

Μεγαλύτερες αντοχές

Σύμφωνα με μελέτη, η παγωμένη μπύρα βελτιώνει τις σεξουαλικές αντοχές του άντρα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι περίπου το ένα τρίτο των αντρών συμμετεχόντων που κατανάλωναν μέτριες ποσότητες μπύρας αντιμετώπιζαν μικρότερο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου σε σύγκριση με όσους δεν έπιναν καθόλου. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως η υγεία της καρδιάς συνδέεται άμεσα με τη σεξουαλική λειτουργία του άντρα.

Περισσότερη ενέργεια

Η κατανάλωση αλκοόλ συνοδεύεται συχνά από υπνηλία, ναυτία ή τάση προς έμετο. Η μπύρα όμως περιέχει προβιοτικά και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, οπότε δεν επιβαρύνει το στομάχι και δεν προκαλεί νωθρότητα σε περίπτωση που ο άντρας θελήσει να… αναλάβει δράση.

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 6 
  
 1 
 1