Χάρης Ρώμας: «Την τηλεόραση την αγαπώ και δεν αισθάνομαι ότι την προδίδω»
Ο Χάρης Ρώμας για την τοπική αυτοδιοίκηση, τις σειρές που παίζονται ακόμα και τη νέα σειρά που ετοιμάζει με την Άννα Χατζησοφιά.

Σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά. Μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε και στη νέα σειρά που ετοιμάζει μαζί με την Άννα Χατζησοφιά, αλλά και στο γεγονός ότι η ενασχόλησή του με την πολιτική δεν του επιτρέπει να κάνει τηλεόραση.

«Πολλές φορές με ρωτάνε γιατί δεν παίζω φέτος. Δεν παίζω και άφησα και το θέατρο. Δεν μπορώ να το κάνω και δεν μπορώ να κάνω και τηλεόραση τελικά. Προέκυψε όλη αυτή η ιστορία με το Πεφταστέρι το περίφημο, που η Χατζησοφιά είναι ο μεγάλος της καημός. Προσπαθούμε να το κάνουμε με άλλον πρωταγωνιστή», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Ψάχνουμε να δούμε πώς θα το κάνουμε με έναν σπουδαίο συνάδελφο. Είναι κρίμα, γιατί έχουμε γράψει ήδη 15 επεισόδια».

«Έχω μεγάλες ευθύνες ως Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το λόγο που έδωσα στον Πατούλη τον τηρώ και τον τιμώ. Θέλω να είμαι εκεί επί των επάλξεων. Τον Οκτώβριο του 2023 θα έχω κλείσει 40 χρόνια στη showbiz. Θα έχει γίνει ένας μεγάλος κύκλος και αισθάνθηκα ότι πρέπει να ανοίξει ένας άλλος κύκλος, ένας κύκλος προσφοράς», δήλωσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Την τηλεόραση την αγαπώ και δεν αισθάνομαι ότι την προδίδω, γιατί είμαι εκεί και οι επαναλήψεις παίζονται ακόμα με μεγάλη επιτυχία. Με χαροποιεί εμένα αυτό», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;