Michael Douglas: Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά του και οι αντιδράσεις των φαν
Ο Michael Douglas άλλαξε λουκ, αλλά οι φανς δεν ενθουσιάστηκαν με την αλλαγή.

Ο αγαπημένος Michael Douglas είναι ένας από τους πιο διάσημους και επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του με «σήμα-κατατεθέν» της εμφάνισής του να αποτελούν τα λεία και κάτασπρα μαλλιά τους.

Στα 78 του χρόνια όμως ο Michael Douglas φαίνεται ότι αποφάσισε να αποχαιρετήσει τα λευκά μαλλιά του και να κάνει μια ριζική αλλαγή, που όπως φαίνεται απογοήτευσε τους θαυμαστές του. Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται πως έβαψε τα μαλλιά του ξανθά, ενώ παράλληλα αποφάσισε να τα μακρύνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο προχώρησε σε μία τέτοια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του, όπως και για το αν είναι  μόνιμη ή προσωιρνή, καθώς και το αν αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντάγκλας ή όχι, αλλά το κοινό δεν ενθουσιάστηκε. Μάλιστα, οι φανς σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ελπίζουν αυτή η αλλαγή να οφείλεται σε κάποιον καινούριο κινηματογραφικό ρόλο και όχι σε προσωπική επιλογή του ηθοποιού.

Κάποιοι αναφέρουν πως τα νέα μαλλιά του τον κάνουν να μοιάζει ακόμη μεγαλύτερος, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που τον παρακαλούν να επιστρέψει στο παλιό του χρώμα.

Βέβαια, για να λέμε και του λόγου το αληθές υπήρχαν και εκείνοι που υποστήριξαν ότι ενδεχομένως η αλλαγή να είναι και απλώς μία περούκα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τι «παίζει» με την αλλαγή στο κεφάλι του Michael Douglas.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Πηγή εικόνας: Wikimedia Commons

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
  
 1