Θύμιος Μπουγάς: «Όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες» - Η συγκινητική ανάρτηση
Σε μία συγκινητική ανάρτησή του στο Twitter, ο Θύμιος Μπουγάς ευχαριστεί τον κόσμο που τον στήριξε και του δίνει ελπίδες.

Ο Θύμιος Μπουγάς απασχόλησε πριν από λίγο καιρό τη δημοσιότητα με τη συγκινητική ιστορία του. Το ατύχημα το οποίο ευθύνεται για την παραμόρφωση του προσώπου του, το bullying που δέχτηκε από ένα μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας της Ηλείας, αλλά και η εξαφάνισή του, έκαναν τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να στηρίξει τον Θύμιο είτε έμπρακτα, είτε ηθικά με ένα απλό μήνυμα.

Πλέον ο 39χρονος από τον Πύργο, βλέπει ξανά το φως της ελπίδας, έχοντας ένα μακρύ ταξίδι αποκατάστασης μπροστά του. Όμως πλέον έχει σύμμαχους από όλη την Ελλάδα και κυρίως τους γιατρούς που προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για εκείνον.

Σε μία συγκινητική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Θύμιος Μπουγάς ευχαριστεί τον κόσμο που τον στήριξε και του δίνει ελπίδες.

«Σας ευχαριστώ όλες κι όλους για τα μηνύματα αγάπης σας. Η πορεία μέχρι να πάρω τη ζωή που κάποτε είχα θα είναι δύσκολη. Πολλά ζητήματα, πολλά χειρουργεία για τα οποία εξαίρετοι γιατροί βεβαίωσαν ότι θα κάνουν το καλύτερο. Όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες», έγραψε ο 39χρονος.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;