Η Whatsupia πάει τη φοιτητική σου ζωή σε άλλο level
Η «Χώρα της Whatsupia» ήρθε για να μετατρέψει τη φοιτητική μας ζωή σε... ΖΩΑΡΑ.

Η φοιτητική ζωή αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της ζωής σου. Θα ζήσεις μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές ever, θα δημιουργήσεις φιλίες ζωής και θα μάθεις πράγματα που θα βάλουν τα θεμέλια για μία αξιόλογη σταδιοδρομία. Αναπόσπαστο κομμάτι της φοιτητικής ζωής είναι -τι άλλο;- ο χώρος του πανεπιστημίου, που θα αποτελέσει το δεύτερο (φοιτητικό) σπίτι σου.

Στο Πανεπιστήμιο θα συναντήσεις φίλους και φίλες, θα πιείς άπειρους καφέδες στα διαλείμματα, θα αράξεις σε κάθε πιθανή γωνιά και θα περάσεις πολλές στιγμές. Μέσα στον φοιτητόκοσμο που έχει ήδη ανοιχτεί μπροστά σου από τη στιγμή που πέρασες στη Σχολή, θα βρεις και μία… νέα χώρα με δικά της «έθιμα», «παραδόσεις» και δωρεάν data που θα σε βοηθήσουν να ζήσεις την καλύτερη φοιτητική ζωάρα ever.

Ποιο είναι το όνομα αυτή της χώρας;

Whatsupia φυσικά!

Στη «Χώρα της Whatsupia» μπορείς να ακούσεις μουσική, να απολαύσεις σειρές και ταινίες στα διαλείμματα και τα κενά μεταξύ των μαθημάτων, να ψάξεις σχετική βιβλιογραφία, να googlάρεις για να μάθεις περισσότερα για τα μαθήματά σου, να ανεβάσεις selfies από τη λέσχη/τη βιβλιοθήκη/το αμφιθέατρο, με τα δωρεάν data που έχεις κάθε φορά που πας στη σχολή.

Κι αυτό γιατί στη χώρα της Whatsupia, όλοι οι φοιτητές έχουν δωρεάν έως 150GB ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ στη σχολή τους! Απίστευτο; Κι όμως αληθινό! Όσοι φοιτητές έχουν What’s Up Student Καρτοκινητό ή Καρτοσυμβόλαιο, έχουν δωρεάν data κάθε μέρα, όλη μέρα!

Άλλωστε στη Whatsupia η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό αγαθό και δε σταματάει να υπάρχει όποτε βρίσκεσαι στο Πανεπιστήμιο.

Και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς πότε θα τελειώσουν τα δωρεάν data. Γιατί μέσα από το What’s Up App, ενημερώνεσαι κάθε στιγμή για τα data που καταναλώνεις. Και την επόμενη μέρα που θα πας σχολή, θα τα πάρεις πάλι.

Γι’ αυτό, κάτι μας λέει ότι το επόμενο διάστημα μάλλον δε θα ξεκολλάς από το Πανεπιστήμιο και, λογικό, αφού η χώρα της Whatsupia σού προσφέρει απλόχερα και δωρεάν την επικοινωνία!

Μάλιστα, η υπηρεσία που σου προσφέρει δεδομένα είναι διαθέσιμη σε 100 και πλέον χώρους δημοσίων πανεπιστημίων σε όλη την Ελλάδα, ενώ είναι πραγματικά easy peasy lemon squeezy (ελληνιστί «πανεύκολη») η ενεργοποίησή τους.

Και πώς ενεργοποιώ την υπηρεσία;

Για να ενεργοποιήσεις τα δωρεάν data, η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή: Ολοκληρώνεις τα βήματα ενεργοποίησης  της υπηρεσίας μέσα στο What’s Up App και ανοίγεις το GPS του κινητού σου, ώστε να ενεργοποιούνται αυτόματα τα δωρεάν data, ακόμα κι όταν η εφαρμογή δεν είναι ανοιχτή. 

Η χώρα της Whatsupia ήρθε πριν τον Άγιο Βασίλη φέτος και σού φέρνει δώρα, που θα σού κρατήσουν συντροφιά κάθε φορά που θα πηγαίνεις σχολή. Είτε βρίσκεσαι με τους φίλους σου, είτε πας στη βιβλιοθήκη για να προετοιμαστείς για την πρόοδο (ή αν είσαι προνοητικός/-ή για την εξεταστικούλα που έρχεται μετά τις γιορτές), είτε απλώς βαριέσαι στο διάλειμμα του μαθήματος, τα δωρεάν data του What’s Up είναι εκεί για να σε βγάλουν από την άβολη στιγμή της βαρεμάρας και να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις περισσότερα πράγματα για το αντικείμενο που σπουδάζεις.

Κάπως έτσι, το WHAT’S UP είναι δίπλα μας για να ζούμε στο πετσί μας τη φοιτητική ζωή των ονείρων μας και να περνάμε τις ώρες μας στο Πανεπιστήμιο με… χαρά και γνώση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;