Just the 2 of Us: Ανατροπή με την αποχώρηση
Μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση από το «Just the 2 of Us» μετά την ψηφοφορία του κοινού.

Για ακόμα ένα βράδυ Σαββάτου το «Just the 2 of Us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά μέσα από το πρόγραμμα του ALPHA. Σε ακόμα ένα live, ο παραγωγός και παρουσιαστής δεν ήταν μόνος καθώς είχε μαζί τον Σταμάτη Φασουλή, την Καίτη Γαρμπή, την Δέσποινα Βανδή και την Βίκυ Σταυροπούλου.

Οι 10 διαγωνιζόμενοι μαζί με τους επαγγελματίες παρτενέρ τους έδωσαν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή στο λαμπερό μουσικό σόου. Μετά τις εμφανίσεις τους στη σκηνή και τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, το κοινό θα ήταν εκείνο που θα επέλεγε το ποιο θα ήταν το ζευγάρι που θα αποχωρούσε από το μουσικό σόου.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας από την κριτική επιτροπή για το χθεσινό live του «Just the 2 of Us» βρέθηκαν ο Ιωάννης Μελισσανίδης με την Μελίνα Μακρή, ο Τόλης Παπαδημητρίου με την Μπέσσυ Αργυράκη, ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την Λόλα, ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα και η Ναταλί Κάκκαβα με τον Κώστα Αγέρη. Στην τελευταία θέση της κατάταξης ήταν η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Τον τελευταίο λόγο, όμως, τον έχει το τηλεοπτικό κοινό!

Οι ψήφοι των τηλεθεατών ήρθαν να προστεθούν στην βαθμολογία των κριτών. Έτσι, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και το ζευγάρι που θα έπρεπε να αποχωρήσει από το μουσικό σόου του ALPHA. Τελικά, η ανατροπή ήρθε από την ψήφο του κοινού και, έτσι, από το «Just the 2 of Us» αποχώρισαν ο Dj Pitsi και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;