Μαύρο Ρόδο: Ανατρίχιασε το Twitter με τη συγκλονιστική ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου
Tο Twitter υποκλίθηκε στο υποκριτικό ταλέντο της Κατερίνας Διδασκάλου και εστίασε στο πόσο αληθοφανής ήταν η ερμηνεία της.

Τα κρυμμένα μυστικά σιγά σιγά βγαίνουν στο φως και σταδιακά αποκαλύπτονται τραγικές στιγμές του παρελθόντος των ηρώων στη σειρά του MEGA, “Μαύρο Ρόδο“.

Στο χθεσινό (23/11) επεισόδιο η Ηγουμένη Φιλαρέτη, την οποία υποδύεται μοναδικά η Κατερίνα Διδασκάλου, «αποκαλύφθηκε» στο τηλεοπτικό κοινό της αγαπημένης σειράς.

Συγκεκριμένα σε μία συνάντησή της με την Ηγουμένη Αυξεντία, η Ηγουμένη Φιλαρέτη έφερε στο νου της στιγμές του παρελθόντος.

Στη συγκλονιστική σκηνή που εκτυλίχθηκε, η ίδια βρίσκεται μέσα σε ένα ναό και κλαίει επάνω από μία εικόνα της Παναγίας. Εκεί εξομολογείται στο παπά του ναού όσα φρικτά έχουν συμβεί στη ζωή της.

Η Φιλαρέτη είχε στο παρελθόν μία σχέση με έναν άντρα, που τελικά την παράτησε καθώς ήταν παντρεμένος. Όταν ζήτησε χρήματα για το γυμνάσιο που δίδασκε από τον πεθερό του συντρόφου της, εκείνος το εξέλαβε ως απειλή κι ένιωσε ότι συνεχίζει να επεμβαίνει στη ζωή του.

Οι δυο τους συγκρούστηκαν σε ένα απόμερο σημείο με τον ίδιο να κρατά ένα πιστόλι. Τελικά από αυτή τη μάχη έπεσε νεκρός ο σύντροφός της, καθώς το όπλο εκπυρσοκρότησε. Η Φιλαρέτη γέννησε το παιδί τους στη φυλακή κι έκτοτε δεν το είδε ποτέ.

Tο Twitter υποκλίθηκε στο υποκριτικό ταλέντο της Κατερίνας Διδασκάλου και εστίασε στο πόσο αληθοφανής ήταν η ερμηνεία της.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;