Ματθίλδη Μαγγίρα: «Πρέπει να αναγνωρίσεις τα τέρατα στην εσωτερική σου Οδύσσεια»
Καλεσμένης της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η αδελφή της, Ματθίλδη Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Καλεσμένης της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η αδελφή της, Ματθίλδη Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Πέμπτη (24/11) στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γνωστή περφόρμερ μίλησε για την εξέλιξη που έχει φέρει η αυτοβελτίωση και η αυτογνωσία στην καθημερινότητα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ματθίλδη Μαγγίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκπέμπω φως και έλκει όλα τα καλά. Πάντα το είχα αλλά τώρα είναι πιο πολύ το φως γιατί τα έχω βρει με την πάρτη μου. Πολλοί άνθρωποι δεν τα έχουν βρει με την πάρτη τους και τσακώνονται μέσα τους. Τώρα δεν έχω καμία εσωτερική σύγκρουση γιατί οι συγκρούσεις φέρνουν ζαλάδα και θάμπωμα».

«Εννοείται πως υπήρχαν μέσα μου συγκρούσεις χρόνια μέχρι που δούλεψα με τον εαυτό μου και πλέον τελείωσαν. Είμαι πάρα πολύ ευτυχής και για αυτό έλκω ότι χρειάζομαι, έρχεται χωρίς να κάνω τίποτα, γίνονται όλα εύκολα και μόνα τους».

«Αυτό το ταξίδι βέβαια δεν είναι εύκολο. Είναι η εσωτερική οδύσσεια όπου θα δεις και τη Σκύλλα σου, θα δεις και την Χάρυβδη σου, θα δεις και την Κίρκη σου και θα περάσεις από τις συμπληγάδες. Θα πρέπει να δεις τα τέρατα σου και να τα αναγνωρίσεις. Άμα έχεις καθοδηγητή δεν χάνεσαι» συμπλήρωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;