Γιώργος Χριστοδούλου: «Δεν είναι ψέμα όσα είπα για την Κατερίνα Λέχου και το Γιώργο Κιμούλη»
Ο Γιώργος Χριστοδούλου έκανε νέες δηλώσεις για την Κατερίνα Λέχου και το Γιώργο Κιμούλη μετά το αρχικό του σχόλιο, το οποίο συζητήθηκε αρκετά.

Σήμερα Τρίτη (22/11) ο Γιώργος Χριστοδούλου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», όπου μίλησε για τη σχέση του με την Έλλη Λαμπέτη. Παράλληλα, «επέστρεψε» στο πολυσυζητημένο σχόλιό του για τη σχέση της Κατερίνας Λέχου με τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ έκανε ακόμη ένα νέο σχόλιο επί του θέματος.

«Όταν πρωτοσυνάντησα την Έλλη Λαμπέτη με αγκάλιασε σαν δικό της παιδί. Στην Έλλη Λαμπέτη οφείλω κάτι που όταν το κάνω θα πέσουν πολλές μάσκες», είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου αναφερόμενος στη σχέση του με την Έλλη Λαμπέτη. Μάλιστα, ο ίδιος νιώθει ευγνωμοσύνη για τη μεγάλη ηθοποιό, καθώς τον αγκάλιασε σαν δικό της παιδί.

«Δεν με έχουν ενοχλήσει εδώ και πολλά χρόνια για δουλειά στην τηλεόραση. Μου ζήτησαν να στείλω μία φωτογραφία σε μία casting director για να με δει και όταν πήγα και την συνάντησα, της είπα ότι δεν θα συνεργαστούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ακόμη, ο ηθοποιός μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, αναφέροντας πως του ζήτησε να τον φιλοξενήσει στο θέατρό του.

«Δεν κατάλαβα γιατί δεν θα έπρεπε να το κάνω», σχολίασε ο ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται πως είχαν προκαλέσει αίσθηση οι πρόσφατες δηλώσεις του για την Κατερίνα Λέχου και τον Γιώργο Κιμούλη, με τον Γιώργο Χριστοδούλου να δηλώνει πως «είναι δυνατόν μετά από τέσσερα χρόνια να βγαίνει η Λέχου και να τον κατηγορεί; Δηλαδή, όταν το βράδυ κοιμόταν στο κρεβάτι μαζί του, δεν; Τίποτα;».

«Δεν είναι ψέμα όσα είπα για την Κατερίνα Λέχου και τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα βγω να κατηγορήσω έναν άνθρωπο που είμαι μαζί του. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μιλάνε όταν τους ενοχλεί κάτι και το κάνουν πολύ αργότερα», σχολίασε στο «MEGA Καλημέρα» ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Τέλος, δήλωσε ότι εκείνο που τον πληγώνει είναι που δεν δημιούργησε δική του οικογένεια, καθώς όταν το ήθελε δεν μπορούσε το άλλο πρόσωπο που ήταν μαζί.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1 
  
 1