Μουντιάλ 2022: Έκλεψαν ρεπόρτερ στο Κατάρ ενώ ήταν σε live μετάδοση
Έκλεψαν ρεπόρτερ από την Αργεντική στο Κατάρ ενώ μετέδιδε ζωντανά για το Μουντιάλ 2022.

Αρκετά είναι τα περίεργα που έχουν γίνει γνωστά από το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως μία ρεπόρτερ έπεσε θύμα ληστείας.

Πρόκειται για την ρεπόρτερ από την Αργεντίνη, Ντομινίκ Μέτσγκερ. Η ληστεία έγινε την ώρα που μετέδιδε ζωντανά το ρεπορτάζ για το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Η ρεπόρτερ από την Αργεντινή ήταν συγκεντρωμένη στη δουλειά της και δεν κατάλαβε εκείνη τη στιγμή ότι κάποιος την έκλεψε. Η ρεπόρτερ το αντιλήφθηκε λίγο αργότερα, όταν έψαξε το πορτοφόλι της για να αγοράσει ένα μπουκάλι νερό. Σύμφωνα με τα όσα έκανε η ίδια γνωστά, οι κλέφτες πρόλαβαν και της πήραν χρήματα, κάρτες, αλλά και κάποια σημαντικά έγγραφα.

Η ίδια ανέφερε μέσα από ανάρτησή της στα social media:

«Με έκλεψαν. Μην ανησυχείτε, είμαι καλά. Δεν υπήρξε βία. Ήμουν σε ένα πολυσύχναστο και πολύ όμορφο μέρος»

Μάλιστα, πρόσθεσε πως κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Αλλά και εκεί τα πράγματα δεν πήγαν ομαλά, καθώς οι αστυνομικοί της έκαναν μία περίεργη ερώτηση. Όπως είπε η ίδια, οι αστυνομικοί της είπαν:

«Έχουμε παντού κάμερες υψηλής τεχνολογίας και θα βρούμε τον κλέφτη. Τι θέλετε να του κάνουμε όταν τον πιάσουμε; Να τον φυλακίσουμε για πέντε χρόνια ή να τον απελάσουμε;»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;