Ένταση στην «Κιβωτό του Κόσμου»: Γονείς εισέβαλαν στον χώρο και ζήτησαν τα παιδιά τους (vid)
Ο Γραμματέας των Σύρων αποκάλεσε «σατανά» τον πατήρ Αντώνιο.

Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό, όταν κάποιοι γονείς, από τη Συρία όπως είπαν, εισέβαλλαν στον χώρο «ζητώντας τα παιδιά τους πίσω».

Όπως μετέδωσε το OPEN, οι γονείς έσπασαν την πόρτα για να μπουν, ενώ στη συνέχεια εξήλθαν. Ένας άνδρας μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι «τους έχουν πάρει τα παιδιά».

Λίγο αργότερα, ο Γραμματέας των Σύρων, που βρισκόταν μαζί με τους γονείς, εισέβαλε στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» σπάζοντας την πόρτα.

Ο Γραμματέας των Σύρων αποκάλεσε «σατανά» τον πατήρ Αντώνιο και προχώρησε σε συγκλονιστικές καταγγελίες.

«Πίσω μας είναι η Κιβωτός του Σατανά και ο σατανάς αυτός έχει όνομα, λέγεται Αντώνιος Παπανικολάου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ανουάρ Μπάκρι.

Η οικογένεια κατήγγειλε πως κοινωνική λειτουργός πήρε τα παιδιά το 2021 και τα μετέφερε στη δομή. Στη συνέχεια τα χώρισαν σε διαφορετικές δομές, ενώ κατήγγειλε πως το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας ήταν ξυλοκοπημένο την τελευταία φορά που τον είδαν.

Σημειώνεται πως οι γονείς, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ανέφεραν πως δεν τους αφήνουν να δουν τα παιδιά παρά μόνο κάποια δεκάλεπτα ανά μήνες.

Εν μέσω καταιγιστικών εξελίξεων και αποκαλύψεων αυτή τη στιγμή διεξάγεται έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται με τη συμμετοχή της Υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου και του Γ.Γ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Σταμάτη. Όπως τονιζόταν από το Μαξίμου, στόχος είναι να εξεταστεί το πλαίσιο και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την εξασφάλιση της προστασίας των παιδιών όσο θα διαρκέσει η δικαστική διερεύνηση των καταγγελιών στη δομή, καθώς η εισαγγελία Ανηλίκων ερευνά τις καταγγελίες για περιστατικά σωματικής και σεξουαλικής παρενόχλησης στη δομή.

Πηγή εικόνας: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;