Το «God of War: Ragnarok» καταρρίπτει ένα απίστευτο ρεκόρ την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του
Με το καλημέρα, το «God of War: Ragnarok» κατάφερε να καταρρίψει ένα ρεκόρ πωλήσεων.

Το «God of War: Ragnarok» ήταν ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια από τους gamers και τα αποτελέσματα από την πρώτη ημερά κυκλοφορίας του έρχονται να επιβεβαιώσουν ακριβώς αυτόν τον τίτλο. Το νέο βιντεοπαιχνίδι κατάφερε, μάλιστα, να σπάσει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ με τις πωλήσεις.

Τα πρώτα δεδομένα από την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν πως το ντεμπούτο του «God of War: Ragnarok» ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στη συγκεκριμένη αγορά, το παιχνίδι αποτελεί ήδη το μεγαλύτερο σε πωλήσεις της εβδομάδας κυκλοφορίας του από οποιοδήποτε άλλο κεφάλαιο της σειράς.

Αυτό σημαίνει πως μέσα σε μια μέρα, το νέο βιντεοπαιχνίδι της σειράς πούλησε περισσότερα αντίτυπα από ότι πούλησε το παιχνίδι της ίδιας σειράς από το 2018 μέσα σε μια ολόκληρη εβδομάδα. Το στατιστικό αυτό γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό αν λάβει κανείς υπόψη ότι αφορά μόνο τις πωλήσεις από καταστήματα, μιας και πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό των gamers προτιμούν την digital εκδοχή των παιχνιδιών.

Αν λάβουμε και τις ψηφιακές πωλήσεις υπόψιν, το «God of War: Ragnarok» αναμένεται να «σπάσει» ακόμα περισσότερα ρεκόρ.

Πρέπει να σημειώσουμε, επίσης, πως το 55% των PS5 κονσολών που πωλήθηκαν μέσα στην εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν bundles με το νέο παιχνίδι της Sony Santa Monica.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
40'
2 - 0
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;